NYC Big Bold Bronzer

NYC Big Bold Bronzer

Herkese merhabalar!
Yaz aylarında benim gibi yanık görüntüsünü sevmeyen ama bronzluğu seven herkes bu ara bronzer arayışındadır.Bende size bu konu da fikir vermek adına çok severek kullandığım NYC Big Bold Bronzer dan bahsedeceğim.

Nyc Big Bold Bronzer genel özellikleri;

İlk olarak genel özelliklerden bahsetmek istiyorum. Nyc Big Bold Bronzer biri açık diğeri daha koyu olmak üzere iki rengi bulunuyor. Açık olan ManhaTan ve koyu olan ise MetropoliTan . Bende olan ise  MetropoliTan rengi. Koyu olanı alma sebebim kontür amaçlı da kullanabilmek. NYC big boldbronzer kontür , gölgelendirme ve allık olarak kullanılabiliyor. Yağsız formüllü ve mat bitişli olduğu için çok severek kullanıyorum.




Hafif belli belirsiz içinde ışıltılar bulunuyor içinde ama asla abartılı değil. Kalıcılığına gelirsek bence fiyatına göre gayet başarılı 4-5 saat dayanıyor . Pigmentasyon konusunda söz söylemeye gerek yok gerçekten çok başarılı ve diğerlerine kıyasla tozutma problemi çok çok az. 

*****




NYC Big Bold Bronzer

Nyc Big Bold Bronzer hakkında genel görüşlerim;

Genel bronzer uygulamamdan bahsedecek olursak yanaklarıma kontür gibi ,çene kenarlarıma ,burnumun üstü ,alnımın hemen üstü ve boynuma uyguluyorum. İlk kez bronzer uygulayacaksanız eğer gözlüğünüzü takın hemen gözlüğünüzün üstü yani alnınıza biraz , aşağıda yanaklarınıza ve burnuzun üstüne bu yöntemle daha rahat uygulayabilirsiniz. Böylelikle hoş bir görüntü elde edersiniz.


Bronzer öncesinde Avon ideal flawless cc krem uyguluyorum .(Avon cc krem hakkındaki görüşlerimi okumak isterseniz tıklayın ) Sonrasında kapatıcı,göz makyajım,allık ,bronzer vs derken makyajımı bitiriyorum ve transparan pudra uygulayarak daha doğal bir görünüm elde ediyorum.


NYC Big Bold Bronzer hakkında genel olarak görüşlerim olumlu yönde çok başarılı bir bronzer olduğunu düşünüyorum. NYC Big Bold Bronzer beni gerçekten etkiledi aşırı memnun kaldım .Siz daha önce kullandınız mı ? Bu arada NYC markasına ait ilk kullandığım ürün bundan sonra diğer ürünlerini denemeye karar verdim.Sizlere NYC Big Bold Bronzer tavsiye ediyorum. Tabii sizin daha başarılı bulduğunuz bir bronzer var ise bana yorumlar da paylaşmayı unutmayın.

Görseller bana aittir ancak NYC Big Bold Bronzer olduğundan bir ton daha koyu çıkmış bu sizi yanıltmasın.Peki ya sizin favori bronzeriniz hangisi ?

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

10 yorum:

  1. Ben hâlâ favori bronzerımı bulamadım. Tamamen mat olsun, asla turunculuk içermesin; kahverengi olsun ama çok da koyu olmasın derken bronzersız kaldım :) Kesin kış gelir o zaman istediğim gibi bir bronzer bulurum :p Neyse ki sen kendi gönlüne göre olanı bulmuşsun, güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım istersen bu bronzer in bir açık renginin testerine bakabilirsin watsonstan galiba isteklerini karşılayacak tam hatırlamıyorum hafif ışıltı var mı yok mu ama turunculuk içermiyor :)

      Sil
  2. Bunun büyük paketlemesine bayılıyorum ama herkes çok turuncu diyor. Kolunda swatch yapıp göstersen güzel olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi fikir tatlım hemen yapıp ekliyorum tavsiye için teşekkürler :)

      Sil
  3. h&m 'in ve the body shop'un bronzerlarınada bakabilirsin.Güzel bir yazı olmuş bu ürüne bakmalıyım.Bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim h&m izmir de yok ona bakamam maalesef ama the body shop'a uğrayacağım tatlım :)

      Sil
  4. açık renginin testerina bakmıştım bu rengine de bakıp birini alıcagım ten rengin ne koyu durmaz mı sarı alt tonu ivery /öedium da (ilk defa bronzer almayı planlıyorum )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ilk bronzer deneyimimdi canım ben denedim baya dükkanda gezdim öyle hemen uçuyor mu ciltten falan kontrol edip sildim yüzümden tavsiyem yüzünde denemen çünkü birçok ürünü boşuna alıyorum ve artık böyle bir taktik uyguluyorum :))

      Sil
  5. Hangi fırçayla uyguluyorsunuz ya da ne tür bi fırça almalıyım sarı alt tonluyum pigmentasyonu çok yoğun durur mu yüzümde hafif çillerim var ve ilk defa almak istiyorum cevaplarsanız mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açılı allık fırçaları bronzer uygulamanın en kolay yolu bence , ürünün renk tonunu doğru alırsanız memnun kalacağınızdan eminim :)

      Sil