Golden Rose Maxim Eyes Maskara

golden Rose Maxim Eyes Maskara
Golden Rose Maxim Eyes Maskara

Herkese merhabalar !
Bugün sizlere Golden Rose Maxim Eyes Maskara hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Fiyatına göre performansı aşırı derecede şaşırtan bu maskara.Son 2 haftadır en sevdiğim maskaraların dan biri haline geldi. Golden Rose Maxim Eyes Maskara sizlere kesinlikle tavsiye ettiğim bir rimel. Bunun sebebini bu yazım da sizlere açıklamaya çalışacağım . Çünkü piyasa da adı fazla duyulmayan ama çok başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Golden Rose Maxim Eyes Maskara sizler biliyor musunuz ? Daha önce kullandınız mı yoksa marka ve fiyatından dolayı kullanmaktan çekiniyorsanız yazımı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Golden Rose Maxim Eyes Maskara ilk olarak ;

Golden Rose Maxim Eyes Maskara ilk olarak sarı rengiyle dikkat çekiyor .Serinin diğer maskaraların renkleri de oldukça güzel dikkat çekici renklerden oluşuyor.Golden Rose Maxim Eyes Maskaranın fırçasından bahsetmek gerekirse ;plastik hafif kıvrımlı bir fırçaya sahip ama asla kirpiklere şekil vermesi zor değil çok rahat ilk hamlede bile kirpikleri uzattığını söyleyebilirim . Fırçasının aralarındaki dişler kirpikleri kavrayacak kadar irilikte.Topaklanma sorunu yok.Sevmediğim yönü ise hemen kurumaması yani fazla sıvı olması ;sürdükten sonra gözünüzü aç kapa yaparsanız hemen etrafa bulaşıyor.Bu sorun biraz da yeni olduğu için olabilir. 

Golden Rose Maxim Eyes Maskara hakkında görüşlerim;

Genel olarak Golden Rose Maxim Eyes Maskara dan bahsedecek olarak çok beğendim.Kirpikler de daha yoğun görüntü seviyorsanız kurumadan ikinci kat uygulamanız şart. Saatlerce etkisini kaybetmiyor.(Ben en fazla 6 saat deneye bildim şimdilik ) . Herhangi bir şekilde dökülme yapmadı. Kirpiklere hoş bir uzunluk veriyor. Dolgunluk kısmına gelecek olursak buna da yeterli diyebiliriz. Çıkarma sırasında kirpiklerinizi koparmadan kolayca çıkarabilirsiniz.


Golden Rose Maxim Eyes Maskara
Golden Rose Maxim Eyes Maskaranın benim için eksi yönleri ise kirpikleri biraz yapıştırmaya ve uygularken etrafa bulaşmaya meyilli olması.Fiyatına bakacak olursak bunları çokta sorun etmiyorum.Piyasada aşırı pahalı ama hiçbir işe yaramayan o kadar rimel varken Golden Rose Maxim Eyes Maskara ya şans vermek gerekir diye düşünüyorum.


Sizin Golden Rose Maxim Eyes Maskara hakkındaki görüşleriniz neler benimle paylaşmayı unutmayın!

Golden Rose Maxim Eyes Maskarayı daha önce kullandınız mı ? Uygun fiyatlı ya da çok severek kullandığınız rimel önerileri nelerdir ? Bunları benimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.



Sevgiler ,esen kalın.

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

10 yorum:

  1. Fiyatının aşırı komikliğine aldanıp almamazlık etmesinler, ciddi anlamda çok daha pahalı markalı maskaralarla yarışabilecek düzeyde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tatlım çok memnunum bende daha önce almadigima pişmanim :)

      Sil
  2. Gerçekten merak ettim ama bitirmem gereken o kadar maskara var ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar bittikten sonra tatlım tavsiye ederim ben daha hic Maskara bitiremedim ya kuruyor ya da tarihi geçiyor :)

      Sil
  3. Çok uygun fiyatlı bir maskara kesinlikle deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle dene tatlım sürdüğün anda eğer bulaşması dışında memnun kalacağından eminim :)

      Sil
  4. eskiden kıvamı daha güzeldi daha başarılıydı, kıvamını bozmuş olsalar da hala fena değil iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden nasıldı bilmiyorum canım ilk defa denedim ben ama aldığımız yerdeki üretim tarihi de çok etkili çok kez Maskara alıp hüsran yaşadım meğerse sorun son kullanma tarihleriymis artık siteden kontrol edip alıyorum hatta bunu önceki yazılarımda paylasmistim http://madamoje.blogspot.com.tr/2015/04/kozmetik-urunlerin-son-kullanma-tarihi.html?m=0 burdan bakabilirsin

      Sil
  5. Güzel bir yazı olmuş canım golden rose un maskaralarına bi baksam iyi olucak :)

    YanıtlaSil