Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu

Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu

Herkese merhabalar

Bugün Splat green tea yani yeşil çaylı diş macunu hakkındaki düşüncelerimi sizlere aktaracağım. Splat, Rusya kökenli, ağız diş bakımı konusunda çok iyi bir marka. Çeşitli ürünleri ve yaratıcılık konusunda süper bir marka. Splat markasının bana göre en ilginç diş macunu çeşidi ; Şili biberi özlü diş macunu.Ben sizlere yine bir yaratıcılık ürünü olan Splat Green Tea /Yeşil Çaylı Diş macunundan bahsedeceğim.

Güzel bir gülüş demek "güzel dişler " demektir ! Ben her zaman temiz ve beyaz dişlerim olmasını isterim. Çoğu zaman kullandığımız ilaçlar, yediğimiz besinler vs birçok etken kalıcı diş sarılıkları sebep olabiliyor. Bu yüzden düzenli diş fırçalamak şart. Günde 2 defa en az 3 dakika düzenli olarak dişlerimi fırçalıyorum.Tabii astım ilaçlarım sayesinde maalesef bembeyaz bir gülüşe sahip değilim ama Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu kullanmaya başlayalı gözle görülür bir fark var. Bu kadar çabuk etki edebileceğini beklemiyordum. Bu yüzden sizlerle tüm detaylarını paylaşmak istiyorum. Öncelikle Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu 'nun vaatlerinden bahsetmek istiyorum.

Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu Vaatleri;

*  Anti-karies ve diş eti hastalılıklara karşı kapsamlı koruma
*  Doğal incinin içerdiği kalsiyum ve amino asitler dişleri güçlendirir ve diş etini besler,diş minesinin çürümeye karşı bağışıklığını arttır.
*  Lavanta bio konsantresi güçlü antiseptik özelliği taşır ve diş eti sağlığını korur.
*  İnovatif formül Sp.White system diş minesini güvenli bir şekilde beyazlatır ve parlaklık sağlar.
* Doğal bitki özleri içerikli, bio aktif diş macunu güvenli beyazlatma ve çürüklere karşı kapsamlı koruma sağlamak amacıyla üretilmiştir.
*  Adaçayı, papatya ve yeşil çay özleri kombinasyonu diş etleri üzerinde rahatlatıcı ve anti-infilamatuar bir etkiye sahiptir.
*  Florür içermez.

Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu Klinik Olarak Kanıtlanan Sonuçlar:

% 52 Temizleme Etkisi
%28  İltihap Giderici Etkisi
% 66 Kanama Durdurucu Etkisi


Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu Hakkında Görüşlerim

Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Artık sonuçların kafamda netleştiğini düşündüğüm için sizlere de aktarmak istedim. Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu diş eti hastalıklarına karşı kapsamlı koruma sağladığını iddia ediyor ama ben bu konuda küçük bir fark dışında bir etki göremedim. Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu kullanmaya başladığım il andan itibaren inanılmaz derece memnun kaldığım özelliği ise ; " Gözle görülür beyazlık ! ".Kesinlikle bu konu da çok başarılı ki benim kullandığım beyazlatma vaatinde bulunmayan bir çeşidi. Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu tamamen temiz içeriyle ve florür içermemesi sayesinde güvenilir diş macunum oldu.  Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu alışa gelmiş diğer markalardan çok farklı ve ilk kullanımdan itibaren bunu fark ediyorsunuz. Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu diğer klasik diş macunları gibi fırçalama işlemi bitince nane kokusu bırakmıyor . Bu benim için bir dezavantaj değil . Ama siz illa ki diş macununda nane etkisi isterim diyorsanız diğer çeşitleri sizin için daha uygun olabilir. Splat Yeşil Çaylı / Green Tea Diş Macunu hakkında kısaca düşüncelerimi sizlere aktardım . Bu arada bu ürünle tanışmamı sağladığı için Splat firmasına teşekkürler.
Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

6 yorum:

  1. bundan bir tane yeni bitirdim yedeğim de var ama favorşm white plus oldu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım benim favorim ne olacak tatlım bende bu bitince onu deneyeceğim :)

      Sil
  2. Merhabalar:) Blogunuza bayıldık ve takibe aldık bize de bekleriz! Bu arada paylaşım için teşekkürler ürünü en yakın zamanda deneyeceğiz.Sevgiler..

    http://kardeskardeseblog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler bende ziyarete gelirim tabii... :)

      Sil
  3. Splat marka hiç kullanmadım sensodyne favorim ama splati bircok kisi öneriyor. ..denemeye değer diye düşünüyorum...
    Bloğunu takibime aldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öneriyorum bende şimdi başka bir çeşidini kullanıyorum hepsi çok güzel :) Teşekkürler...

      Sil