Rimmel Stay Matte Pudra / #1ürün2inceleme


Rimmel Stay Matte Pudra


Herkese merhabalar !
Bugün sizlere Rimmel London Stay Matte Pudra hakkında bir yazı hazırladık. Hazırladık diyorum çünkü bugün sizlere bir blogger arkadaşımla beraber yazı hazırladım . Bundan sonra her hafta beraber bir ürün incelemeye karar verdiğim Sevgice ile bugünkü konumuz Rimmel London Stay Matte Pudrası 001 numarası yani transparan pudrası hakkında #1ürün2inceleme başlığı altında ikimizde düşüncelerimizi paylaştık. Memnun kaldık mı? Hangi cilt tipine uygun? Rimmel London Stay Matte pudra hakkındaki tüm detayları inceleyelim.

Yaz aylarında çoğu zaman bb krem , cc krem veya fondöteni cildimiz kusar . Hava sıcaklığının etkisiyle iyice kötü bir görüntü oluşur. Bunu engellemek adına sabitleyici pudralar kullanmalıyız. Rimmel london stay matte pudrası da kullanabileceğimiz sabitleyici pudralardan biridir. Sabitleyici pudra seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise fotoğraflarda flaş patladığında yüzünüzün bembeyaz çıkmamasıdır. Bunu yapmayan benim kullandığım favori pudralardan birisi de Rimmel London stay matte pudrasıdır. Benim transparan pudra konusunda diğer favorim ise Pastel Show markasıdır.Onun hakkında da yakında inceleme yazısını yazacağım.

Rimmel stay matte pudra hakkında düşüncelerim ;

Rimmel Stay Matte Pudra Rimmel stay matte transparan pudra eğer koyu tenliyseniz ilk olarak bakıldığında teninize açık olacak gibi gelebilir. Ancak uygulandığında öyle olmadığını anlayacaksınız. Fondöten ,bb krem veya cc krem uyguladıktan sonra Rimmel london stay matte pudrayı uyguluyoruz. Rimmel london stay matte pudrayı fırça yardımıyla  uygulayarak daha doğal bir görüntü ve sabitleme elde edebilirsiniz. Aksi halde çok kez okuduğum pul pul görüntü oluşturdu cildimde diyebilirsiniz. Rimmel london stay matte pudranın bence asıl özelliği fırça ile kullanıldığında ortaya çıkıyor.


Genel olarak beğendiğim Rimmel london stay matte pudrasının artı ve eksi yönlerini ayrı başlıklar altında inceleyelim :


 Rimmel london stay matte pudranın artı yönleri;  gün boyu ciltte ağırlık yapmadan sabitlemesi, cildimizi yağlanma probleminden koruması,uygun fiyatlı olması ve ince yapılı olmasıdır. Bu arada karma bir cilt tipime sahibim ve gün boyunca hiçbir şekilde t bölgemde yağlanma problemiyle karşılaşmadım.Bu yüzden hem yağlı hem de kuru cilt tipine uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Rimmel london stay matte pudranın eksi yönü ; kapağının çok hassas olması hemen kırılmaya veya çantada açılmaya müsait olmasıdır.

Rimmel london stay matte pudra hakkındaki görüşlerim böyleydi.  Rimmel stay matte pudra hakkında Sevgice  'nin düşüncelerini linke tıklayarak blogunu ziyaret ederek okuyabilirsiniz.

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !

Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

6 yorum:

  1. 003 numarasını kullanıyorum hatta bitmek üzere bu transparan olanını almak istiyorum.Ve evet kapağı aynen tutmuyor benimkinin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canım kesinlikle ama ambalajı kötü cidden :(

      Sil
  2. İşte Erkek olmanın kötü yanlarından birisi bu olsa gerek.Bir çok blogger arkadaşım makyaj ürünleri ile ilgili paylaşımlar yapıyor ama ben erkek olarak bu konuda bilgi sahibi olmadığım için pek yorumda bulunamıyorum.Sadece kadınların kozmetiğe çok fazla para harcadıklarını biliyorum çevremden.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla az bile kalır çoğu zaman tüm paramı kozmetiğe harcıyorum desem doğrudur mesela benim ki tam bir takıntı o kadar abartılı makyaj yapmıyorum günlük hayatta birde :) Teşekkürler yorum için bu arada :D

      Sil
  3. Transparan pudra her daim kurtarıcıdır :)))) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Pudraların kapaklarının genellikle kırıldıklarını gözlemlediğimi söyleyebilirim..:) Maalesef..

    YanıtlaSil