Flormar Stick Fondöten




Merhabalar canlarım ,

Bugün sizlerle Flormar'ın stick fondötenini tanıtmak istiyorum.Çok fazla vakit ayıramadığım için kozmetik inceleme yapamıyorum bugün ise çok sevdiğim kapatıcı Flormar Stick Fondötenden bahsedelim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Flormar son zamanlarda gerçekten göz ardı edilemeyecek derecede ilerleme kaydetti. Zaten ojelerine bayılıyorum biliyorsunuz .Bu ürünü de geçen ay indirimde almıştım şuan indirim de mi değil mi bilmiyorum. 


Ürünü ben kapatıcı olarak kullanıyorum çünkü ürün gerçekten iyi bir kapatıcılık sağlıyor.  Ayrıca krem yapıda olması benim için çok iyi çünkü sıvı ürünlerin kapatıcılığı az oluyor ve maske etkisi yaratıyormuş gibi hissediyorum.Yüzümde çok yağlı bir krem var gibi oluyor rahatsız oluyorum.Bu ürün bu konuda çok başarılı.Krem yapıda ve içinde özel bir pudra olduğu için nemli bir fırçayla uyguladığınızda bile arkasından pudra uygulamanıza gerek kalmıyor. 


Sitesinde ki açıklamasında da zaten içeriğini açıklıyor : 

"İnce ve yumuşak yapısı sayesinde kolay uygulanabilen Stick Foundation, içerdiği özel pudra sayesinde cilt yüzeyinde bulunan çizgi, kırışıklık, irileşmiş gözenekler gibi kusurları doldurarak, ten makyajına pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Özel aktif maddeler nem oranını dengeleyerek cildin yaşlanma sürecini yavaşlatır. Aynı zamanda, antiseptik özelliğe sahip içerikler cilt yüzeyindeki bakteri oluşumunu engelleyerek cildin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Orta-yüksek kapatıcılıktaki bu ürün aynı zamanda güneşin zararlı etkilerine karşı UV filteler içerir. Tüm cilt tipleri için uygundur. "




Krem yapıda olduğu için gözlerde uygularken fondöten süngerini nemi olarak kullanıyorum .Hala uygun fiyatlı düzgün bir makyaj süngeri bulamadım bu konuda tavsiyelerinize açığım . 

Uygularken direk yüzüme sürmüyorum. Parmağıma biraz alıp yüzüme pıt pıt hareketlerle yediriyorum. Böylece elimin ısısıyla daha rahat bir uygulama sağlıyor. Ve yüzüme sürdüğüm noktaları makyaj süngeriyle yediriyorum. Çok doğal bir kapatıcılık sağlıyor. Bende MS63 rengi var bu renk en açığın bir ton koyusu galiba MS61 en açık tonuydu. 






Teninize uygun rengi alırsanız gayet mutlu kullanabileceğiniz bir ürün .Yazıma yorum yaparsanız çok mutlu olurum . Sizin fikirleriniz neler bu stick fondöten hakkında memnun kaldınız mı , Değil misiniz benimle paylaşın .  Sevgiler canlarım :)







madamoje





Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

9 yorum:

  1. Flormar ın son dönemdeki başarısı beni de şaşırttı.Ayrıca bu ürünü de çok merak ettim alacaklar listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım bence de deneyebilirsin cilt tipine uyarsa memnun kalacağından eminim :)

      Sil
  2. merhaba , ben hiç stick fondöten kullanmadım fazla makyaj yapmasam da fondöten rimel -kalem:) böyle tavsiye bloglarına bayılıyorum bunu da deniyeceğim sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Tatlim eğer kuru bir cildin varsa nemli Fondöten süngeriyle kullanırsan daha çok memnun kalacağından eminim :) iyi gunler tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de hiç bu tip fondötenler kullanmıyorum. Sıvı ve ince yapılı olanları daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aslında hiç fondöten kullanmıyorum aslında ancak bunu dönemsel sivilcelerim de kullanmaya başladım. Ama yaz geldikçe hiçbir şey kullanmayacağım galiba her şey ağır gelmeye başlıyor :)

      Sil
  5. Merak ettim ben de ürünü bir bakayim :) Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bu ürünü kapatıcı olarak fırça yardımıyla uyguluyorum . Kullandığım renk 68 numara ve turuncumsu bir alt tonu olduğu için kırmızımsı koyu halkalarımı oldukça güzel kapattı .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı bir kullanım olmuş sizinki de bende denk gelirsem 68 numaranın testerını deneyeceğim teşekkürler :)

      Sil