Mavi Geçişlerle Bahar Ojesi



Merhabalar canlarım :)
Bugün günün ojesinden bahsetmek istiyorum bugün sizlere .Aslında kafamda belli bir şekil yoktu aniden böyle bir şey ortaya çıktı desem daha doğru olur .En zor kısım ise hangi ojeyi sürmeliyim kısmı benim için .O hafta özel bir işim varsa giyeceğim kıyafetlere uygun sürüyorum .Seçim yapmak daha rahat oluyor ancak böyle zamanlar da işim biraz zorlaşıyor.




*****

Kullandığım Ojeler          
*Gabrini 307                      
*Gabrini 367                      
*Golden Rose 204             
*Flormar Icy Top Mavi     

*****




 



*****


Yapılışına geçelim şimdi de ojemizin ; 
Ben tırnağıma ilk olarak base coat oje uyguluyorum şeffaf oje de kullanabilirsiniz. Bu ojemizi çıkarırken daha rahat çıkarmamızı sağlıyor. Daha sonra ise tırnağını ince bantla 3 bölüme ayırıyoruz. İstediğimiz sırayla ojelerimizi sürüyoruz. İsterseniz daha ince ayırabilirsiniz ben bugün 3 bölüme ayırmak istedim .En üst bölüme Gabrini 307 ojemizi , İkinci bölüme Golden Rose 204 ojemizi son bölüme ise Gabrini 367 numaralı ojemizi uyguluyoruz. Yüzük parmağımıza ise farklılık olsun diye Flormar Icy Top mavi tonunu kullandım .Şimdi ise ojelerimiz kurusun diye bekleme bölümüne geldik. Kuruduktan hemen sonra top coat veya istediğiniz sim,şeffaf ojeyi uygulayabilirsiniz .Ben böyle çok renkli ojelerimde genelde avon top coat kullanıyorum.Yapımı çok mu çok basit olan bu ojeler sayesinde tamamen bahar ve mavinin uyumu benim huzur bulmamı sağlıyor .Sevgiler canlarım yorumlarınızı bekliyorumm :)

*****




Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

18 yorum:

  1. Harika bir Denims ya... Mavi bir kot pantolonla ya da şık mavi bir elbiseyle düşündüm da... Muhteşem olmuş Madam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler tatlim bence de bende genelde öyle kullandım ama genel olarak herseye uyuyor sadece ilgiyi ojeler alıyor ;)

      Sil
  2. Mavi iyidir mavi candır özetle :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel olmuş..Epey de uğraşmış olmalısınız..:) Ama çok yakışmış.. Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım ben uğraşınca stres atıyorum o yüzden bayılıyorum ben uğraşmaya :)

      Sil
  4. harika olmuş rengi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş ^-^ Renkler ne güzel öyle :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım bende çok mutlu oldum :)

      Sil
  7. merhaba tatlım co ıyı olmus :) bende bloğuma beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) hemen geliyorum :)

      Sil
  8. Hey we was just viewing Formula 41 Extreme your post on my Samsung Phone and I was wondering how well it will work on the new ipad coming out . Fleeting thought. Anyway thanks!If perhaps buying a pre-made food supply package merely doesnt suit your budget, then your best option would be to create your own emergency food supply. http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil