Flormar Satin Matte Havana






Bu seriyi ilk aldığım günden beri aşık olduğum renk. Ancak yeni deneme fırsatı buldum. Yorumlarınızı bekliyorum ben bu renge bayıldım hem simli ışıl ışıl hem de mat bu çelişkinin harika uyumu bu seride fazlasıyla mevcut. Oje kururken önce parlak oluyor, daha sonra kadifemsi bir mat dokuya dönüşüyor. Böylelikle pürüzsüz görünüm sağlıyor . Flormar ın en sevdiğim serisi oldu .

*****

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

6 yorum:

  1. Koyu renk aşığı biri olarak bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım bende çok büyük aşk yaşıyorum ojelerimle :)

      Sil
  2. Merhaba , bende oje kullanmayı çok seviyorum ancak bu tarz simli ojeleri çıkartmada çok büyük sıkıntı yaşıyorum bunun kolay bi yöntemi varmı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım ben pamuğa asetonu döküyorum, sonra parmağımda 30 saniye kadar bastırarak bekletiyorum daha sonra biraz ovalayınca hemen çıkıyor . Birde altına baz oje ya da açık renk ojeler den sürebilirsin onun üzerine sürersen de kolay çıkıyor :)

      Sil
  3. Uzaktan bakınca, antik bir görünüm veriyor sanki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende bu rengi bu yüzden çok seviyorum :)

      Sil