Flormar 422 Electric Pink

Flormar 422

Merhabalar iyi günler :)
Bugün çok tatlı bir renkle sizlerle birlikteyim.Flormar nail enamel serisinin 422 numaralı ojesi günün ojesi bugün :)




Flormar ojeleri seviyorum .Hemen hemen her ojem flormar desek daha doğru olabilir.Bu oje de aslında bu serinin en hızlı kuruyan ojesi olabilir. Flormar 422 numaralı ojesinin sürümü çok kolay ve tek renkte bile canlı bir pembe size merhaba diyor.

Ben bu sefer base coat olarak yeni aldığım hatta ve hatta sonunda alabildiğim Rimmel Nail Nurse - Nail Rescue (Baz )  ojesini kullanım.Daha sonra Pembe ojemizi 2 renk olarak sürdüm . Sürünce diğer ojelerine göre bu serinin daha çabuk kuruması artı bir özelliği.Diğer özelliklerinden bahsetmeme bile gerek yok çünkü renge bayıldım .Bence yaz aylarında çok kullanışlı olabilecek bir oje tavsiye ederim .Esen kalın :))




            Kullandığım ojeler 
*Rimmel baz olarak
*Flormar 422          
*Avon base coat     













*****



 Yorumlarınız benim için çok önemli unutmayın :)

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. Yazın her tonunu kullanırım pembenin bu da çok hoşmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım bende bu pembeyi yeni gördüm hemen aldım :)

      Sil
  2. Oje postlarını çok seviyorum, çünkü ojeleri çok seviyorum. Fırsat buldukça instagram veya blogda yazıyorum.
    Flormar çok eski bir marka ve sanırım ilk oje markam. Tek şikayetim fırçalarının ince olması. Yeni serilerinden Jelly Look'ta bu sorunu görmedim ama diğerlerinde hala var.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ojesiz asla diyenlerdenim :) Tatlim bende tam tersine o kalın fırçalarla rahat süremiyorum her seferinde bir kenarlarına bulaştırır, silerim . O yüzden ince fırçaları tercih ediyorum :)

      Sil