Revox Kalıntı Giderici Şampuan


Herkese merhabalar
Sizlere bu aralar yeni kullanmaya başladığım revox kalıntı giderici şampuan dan bahsetmek istiyorum. Birçok kişinin yeni gözdesi haline gelen revox kalıntı giderici şampuan benimde pazar bakım rutinimin kesinlikle değişmeyecek tek favorisi diye biliriz...


Revox kalıntı giderici şampuan saç şekillendiriciler vb. ürünlerin saç ve saç derisine bırakmış olduğu kalıntılardan arındırır.Kullanmakta olduğunuz sprey, krem, maske şampuan besleyici yağlar, jöleler vb. saç şekillendirici ürünler saç derisi (scalp) ve köklerinde kalıntılar bırakır. Bu kalıntılar saçın ve saç derisinin hava almasını engeller. revox kalıntı giderici şampuan amacı ise bu kalıntılardan kurtararak saç derisinin nefes almasını sağlar. Ayrıca revox kalıntı giderici şampuan tüm saç tipleri ile uyumludur bu yüzden tüm saç tiplerine sahip kişiler rahatlıkla kullanabilirler.


Revox kalıntı giderici şampuan favorim haline gelme sebepleri kesinlikle benim gibi dalgalı ve boyalı saçlara sahip kişiler arasında da favori haline geleceğine eminim. revox kalıntı giderici şampuana bir şans verin derim :) Ben hafta içi saçlarıma bakım yağları, köpük ,sıvı saç kremleri gibi ürünleri kullanmadan yapamıyorum bu yüzden pazar bakımıma ekledim siz isterseniz farklı bir güne de ekleyebilirsiniz. Önemli olan nokta revox kalıntı giderici şampuanı sadece haftada 1 kez uygulamak ve doğru uygulamak. revox kalıntı giderici şampuanın öncesinde ya da sonrasında farklı bir şampuan ya da saç kremi uygulamıyoruz ! Sadece revox kalıntı giderici şampuanı uyguluyoruz saçımızın ihtiyacına göre 1 ya da 2 defa uyguluyoruz ben genellikle 2 defa yıkıyorum :)


 #revoxkalintigidericisampuan @revoxsampuan

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. Ben de sevdim saçlarımı güzel temizliyor

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık :) Bu tip bir şampuan almayı düşünüyordum, bu ürün de aklımda olacak ^^

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü merak ettim.Bende Toni Guy markasının bu tip detox şampuanını kullanıyorum arada.Yalnız benim kullandığım saçtaki kalıntıları temizlerken saçın yağını da sanırım çekiyor ve çok kurutuyor.Bu nasıl acaba?

    YanıtlaSil
  4. Bende çok seviyorum bu ürünü :)

    YanıtlaSil