Ombre Oje Yapımı



Bugün biraz alerjik astımım nefes aldırdı bende hemen nailart yapayım dedim . Ve ombre oje paylaşımı hiç yapmadığımı fark ettim .Aşama aşama fotoğraflar çektim .Bakalım ombre oje nasıl yapılıyormuş :)

Ojelerimiz :

*Gabribini 367
*Gabrini 307
*Golden Rose 231
*Golden Rose 70


Diğer Malzemeler:

*Makyaj süngeri
*Aseton veya oje çıkarıcı
*Kulak pamuğu
*İnce fırça


Yapılışı:


Ombre oje yapmaya başlamadan baz renk olarak belirlediğimiz rengi sürüyoruz ve kurumasını bekliyoruz.Ben baz rengi olarak "Gabrini 307" numaralı ojeyi kullandım.



Daha sonra makyaj süngerimize ombre yapmak istediğimiz renkleri belirleyip sürüyoruz .Ben sürerken 4 kat bol da değil ince de değil normal olarak sürdüm tek rengi.Sonra hemen yanına diğer rengi de 4 kat sürdüm .Ben süngere sürerken "Gabrini 367" ,"Golden Rose 231","Gabrini 307" sırasıyla ojelerimi sürdüm.



Süngeri sürdükten sonra tüm ojelerimi 20 saniye kadar süngerdeki ojelerin kurumasını bekledim ve daha sonra sağdan sola doğru biraz bastırarak ojemi süngerle uygulamaya başladım güzel bir renk oluşturmak için 4 ,5 kere aynı işlemi uyguluyoruz.Tüm tırnaklarımıza aynı işlemi devam ediyoruz . 





Hepsi bitince geriye taşan ojelerimizi silmek kalıyor aslında tutkalı suyla karıştırıp sürseydim tırnak kenarlarıma bu uğraşma işlemim olmazdı .O zaman soyulan oje elde etmiş olurduk ancak ben uğraşmayı seviyorum .O yüzden kulak pamuğuna aseton sürüp taşan ojelerimizi siliyoruz.Tırnağa yakın kalan ojelerimizi ince fırçayı asetona batırarak siliyoruz .

Daha sonra en sevdiğim aşama istediğimiz top coat ojeyi sürüyoruz ve nailartlarımız hazır hale geliyor ben bugün "Golden rose 70" numaralı ojeyi kullandım .












Umarım beğenirsiniz aklınıza takılan bir yer olursa yorum yapabilirsiniz cevaplarım .Ayrıca yorumarınız beni çok mutlu ediyor .Bakımlı günler :)


Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

11 yorum:

  1. Çok güzel olmuş.. takibe aldım sizi bana da beklerim :)
    beautycoma.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım hemen ziyaret ediyorum :)

      Sil
  2. Çok güzel bir teknik olmuş. Kızımın da beğendiğini söylemeliyim. Ayrıca ziyaretiniz için de teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ayrıca kızınıza teşekkür ederim çok mutlu oldum :))

      Sil
  3. Çok güzel olmuşş :)
    Ben tek renk oje sürmeyi bile başaramıyorum helal olsun :)
    blog keşif etkinliğinden geldim bna da beklerim :)
    http://hazafgiller.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki tatlım hemen geliyorum kusura bakma bu arada yoğundum cevaplayamadım .s
      Ayrıca çok teşekkür ederim oje sürmek bence sürekli yapıldığında el alıştığı için büyük bir zevk oluyor, hep bir sonrakinde daha güzel oluyor :)

      Sil
  4. Oje sürmekte kendimde başarılı değilim, hep başkalarına :)) Ama bunu kendime uygulayacağım ilk.

    Teşekkürler, yararlı bir paylaşım olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim tatlım fotoğrafını bekliyorum o zaman hemen deneyip blogunda paylaşmalısın :) Yapımı çok basit ama çok gösterişli duruyor :)

      Sil
    2. Sonucunun hoş duracağından emin değilim, kendime güvenmiyorum pek :D Güzel durursa paylaşırım. :)

      Sil
    3. Ben inanıyorum tatlım güzel olacak :)

      Sil
  5. Bende denedim müthiş ellerinize sağlık 😊

    YanıtlaSil