Organique Macadamia Yağlı Vücut Balmı


Herkese merhabalar ☺️
Bugun sizlere Organique Macadamia Yağlı Vücut Balmından bahsetmek istiyorum. Kış aylarında benim gibi kuru bir cildiniz var ise en büyük sorunumuz olan cildimizin nem dengesini bu balm ile sağlayabiliriz. 




Organique Macadamia Yağlı Vücut Balmı hassas ve çok kuru ciltleri elastikiyet kaybından korumak, yoğun olarak bakımını yapmak ve beslemek için geliştirilmiş özel bir vücut losyonudur. Ürünün formülasyonu doğal besleyici yağlar üzerine geliştirilmiştir. İçeriğindeki macademia yağı vitaminler, yağ asitleri, lesitin ve squalene tarafından zengindir. Squalene yüksek saflığa sahip çoklu doymamış hidrokarbon sıvısıdır. Squalen insan vücudunun farklı hücrelerine oksijen tedarikini artıran özel bir kapasiteye sahiptir.Bunların yanısıra cilde sağlıklı ve genç bir görünüm veren ve insan derisinde doğal olarak bulunanan değerli palmitik asit(omega 7)içerir.


Bu vücut losyonunun yapısı daha yumuşak ve hafiftir. Cildiniz ile temas ettikten sonra yumuşar, cilt tarafından rahatça emilebilecek bir kıvam alır ve cilt yüzeyinde kalın yağlı bir tabaka bırakmaz. Macademia yağlı vücut losyonu cildinizi nemlendirirken aynı zamanda elastikiyetini artırır. Kuru cilt yüzeyindeki gerginliği azaltır, rahatlatır ve pürüzleri giderir. Cilt çatlaklarının oluşumunu önlemede ve oluşmuş çatlakların bakımında da kullanılması tavsiye edilir.






Organique Macadamia Yağlı Vücut Balmı vaatlerini yerine getiren bir ürün bu yüzden şans verebilirsiniz. Organique Macadamia Yağlı Vücut Balmı ayrıca yağlı ciltler dışında kuru ya da normal cilt tipine önerebilirim. Çok az miktarda yeterli oluyor bu yüzden gayet uzun süre gidecektir. Organique Macadamia Yağlı Vücut Balmı fiyat performans olarak değerlendirildiğinde alınabilir bir balm göz atabilirsiniz.. 





Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder