Elif İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği / #elifileyeniyılamerhaba


Elif İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği / #elifileyeniyılamerhaba

Herkese merhabalar 

Bugün 26 Aralık tarihinde katılmış olduğum Elif İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği 'nden bahsetmek istiyorum. Etkinlik Özel Essi Polikliniği Narlıdere şubesinde gerçekleşti. Çok güzel bir gün geçirdik kızlarla çok eğlendiğimiz bir etkinlik oldu. Essi Narlıdere şubesinde gerçekleşen etkinlikte 4D slimming uygulamasından bahsedildi. Sizlere biraz 4D slimming uygulamasından bahsetmek istiyorum. 

Etkinliğimizin ev sahibi olan Özel Essi Polikliniği 1994 yılında hizmet sektörüne girmiş ;20 yıllık tecrübesiyle kadın erkek ayrımı yapmaksızın cilt ile vücut güzelliği adına çözümler sunuyor. Bu çözümlerde göz önünde bulundurulması gereken en önemli şey ise; problemin tespit edilmesi uzman kişiler tarafından doğru yöntemin uygulanmasıdır.

Avrupa’nın en büyük güzellik ve estetik zinciri olan Essi Güzellik ve Estetik’in Türkiye’ye getirdiği sistem ile 8 hafta sonrasında istenilen bölgedeki yağın %30-60’ı eritiliyor. Diyetle desteklendiğinde çok daha iyi sonuçlar alınan uygulamada 4 farklı teknoloji kullanılıyor.

İlk olarak İtalya’da kullanılmaya başlanan bu sisteme 4D Slimming deniliyor. 4 boyutlu zayıflama ile uygulamanın yapıldığı bölgede sadece amaçlanan şekilde yağ hücrelerinden azalma oluyor. Bunun yanında 4 boyutlu zayıflama deride sıkılaşma da sağladığı için deri daha sıkı görünüyor ve sarkma gibi problemler yaşanmıyor.Daha detaylı bilgi için en yakın essi şubesine başvurabilirsiniz ya da İnternet sitesinden iletişime geçebilirsiniz.

Elif İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği 'nden Kareler:


Elif İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği / #elifileyeniyılamerhabaElif İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği / #elifileyeniyılamerhaba


Elif İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği 'nde bizimle bir arada olan sponsorlarımız :


 *Farmasi
*İnstadudak
*Revox
*Bebak
*Natracare
*Fixliner
*Cinco de Junio
*Forfun Cookie
*Ombrechoch
*Buum Design
*Tatlimo
*Lesoleil


*Juno Aksesuar
*Palmers Bebek Anne Yağı
*Online İçecek
*Mira'nın Yağları
*Martı Yayınları
*Sosyal Baskıcı
*Kremma Butik
*Tea and pot
*Ekoz Kozmetik ( Vanilyalı Oda Spreyi )
*Otacı
*Pinkblueatolye









Etkinlikte hediye edilen tüm ürünler hakkında kullandıktan sonra detaylı yazacağım şimdi ise daha önceden kullandığım ürünlerin isimlerine link koydum . Firmaların isimlerine tıklayarak ayrıntılı yazımı okuyabilirsiniz.

Etkinliğimiz de bizimle beraber olan sponsorlarımıza ve etkinliğimizi düzenleyen Elif ve Essi Güzellik ve Bakım Merkezine çok teşekkürler...


Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

1 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuuş ^-^ Güle güle kullanın ..

    YanıtlaSil