Revox At Kuyruğu Şampuanı

Revox At Kuyruğu Şampuanı
Revox At Kuyruğu Şampuanı

Herkese merhabalar!
Bugün sizlere uzun bir süredir gözlemlediğim Revox At Kuyruğu Şampuanından bahsedeceğim. Öncelikle çok ilgili bir firma her zaman problemlerinizde firmayla iletişime geçebilirsiniz. Bana denemem için Revox At Kuyruğu Şampuanı gönderdikleri için çok teşekkür ederim.

Saç dökülmesi herkesin yaşadığı bir problemdir. Mevsimsel değişiklikler , stres , vb birçok sebep saçlarım dökülmesine neden olur. Saçlarınız günde 20 - 100 tel arasında bir dökülme yaşıyorsa bu normal bir orandır.Fakat saç dökülmeleri 200'e yaklaştıysa bir problem vardır.Bunun için bitkisel içerikli olan Revox at kuyruğu şampuanını deneyebilirsiniz. Bu şampuan saç dökülmesini önlemeye yardımcı olduğunu iddia ediyor.


Revox At Kuyruğu Şampuanın vaatlerine bakacak olursak ;

* Saçların daha hızlı uzamasını ,

* Saçların kaybettiği nemi sağlayarak

* Uzun bir süre canlı gözükmesini

* Saç yapısını düzenleyerek yağlanmasını geciktiriyor, saça canlılık veriyor.
 * İceriğindeki bileşenlerin bitkisel olması da büyük bir avantaj sağlıyor.



Revox At Kuyruğu Şampuanı hakkındaki benim yorumlarım ;

* İlk olarak açtığınızda birçok bitkisel Şampuanın yani sıra çok hoş bir kokusu var.

* Revox At Kuyruğu Şampuanı saçlarımın dökülmesi % 90 geçti diyebilirim ancak her insanın saçı dökülür benim ki artık göze batmayan arada fark edebildiğim bir şekilde dökülmeye başladı .

*Revox At Kuyruğu Şampuanı kullanmadan önce de aşırı yağlanan bir saç tipine sahip olmadığım için bu konudan şikayetçi değildim ancak sizin için ne zaman yağlanacak görebilmek adına deneme yaptım . Saçlarım bir hafta olmasına rağmen yağlanma belirtisi göstermedi. Belki de uzun zaman yıkamasam 10 gün rekoru kırabilirdim ancak ben içim rahat etmediği için hafta sonunda yıkadım :)

*Revox At Kuyruğu Şampuanı saçlarımı eskisinden daha canlı ve parlak bir hale getirdi. Diğer şampuanlar gibi günlük bir parlaklık değil her gün kalıcı bir parlaklık sağlıyor.

*Revox At Kuyruğu Şampuanı yaklaşık olarak 1 aydır kullanmama rağmen fark edilir bir şekilde saçlarım da Uzama oluştu.  Bu kadar kısa süre de uzadığını fark edebileceğimi hiç tahmin etmezdim. Sizlere uzama boyunu söylemem gerekirse yaklaşık  2,5-3 cm diyebilirim.

* Tüm bunların yani sıra bu Şampuanı tercih etmemizi sağlayan gerçek ise tamamen bitkisel içerikli olmasıdır .


Revox at kuyruğu şampuanına linkten veya revox sampuan instagram hesaplarından ulaşabilirsiniz.Herhangi bir sorunuzu firmaya iletebilirsiniz gerçekten çok anlayışlılar ve açıklayıcı şekilde size uygun ürünü bulmanızda yardımcı oluyorlar.

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !

Sevgiler ,esen kalın...


Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

2 yorum:

  1. Kaliteli şampuanlar kategorisinde aklımda tuttuğum ve denemek istediğim bir ürün benim de... Güle güle kullan Madam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım bu aralar bitkisel şampuanlarda nadir beğendiklerimden diyebilirim :)

      Sil