NarEcza ile Flavo C Serum



Herkese merhabalar !
Bugün sizlere sağlık ve kozmetik alanında pek çok markaya ev sahipliği yapan ve bize de online alışveriş yapma imkanı sunan NarEcza.com dan ve Flavo- C Serum den bahsetmek istiyorum :)


1 Temmuz 2012 de faaliyete geçen NarEcza.com Türkiyenin en büyük kozmetik ve bitkisel ürünler satan online ticaret sitesi olma yolunda ilerlemektedir. Temel sloganı "sağlığın en renkli adresi" dir.. Dermokozmetik anlamında en iyi sitelerden ve güvenilir olan NarEcza sitesinizi şuan sitede indirimler bulunuyorken inceleyebilirsiniz.





Şimdi ben sizlere internet yaptığım araştırma sonucu bulduğum sonuçları anlatacağım sizler den bu serumu kullanan ya da bu serumlar hakkında bilgiye sahipseniz yazıma yorum yapmanızı rica ediyorum.

Ürün hakkında edindiğim bilgiler:

Zarar gören ciltler için geliştirilmiş Flavo- C Serum İnce Çizgiler İçin Serum, ciltte ferahlatıcı bir etki yaratır, günlük bakımın önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu ürünle cilt savunmasını geliştirir. Cildi ihtiyacı olan neme kavuşturarak doğru bir cilt bakımı sağlar. Cilde ipeksi bir görünüm kazandıran serum, derine etki ederek kırışıklığı ortadan kaldırılmasına yardımcıdır.

Aynı zamanda yaşlanma sonucu ciltte oluşan farklı türdeki lekelerin kaybolması aşamasında kullanılabilecek bir ürün olan Flavo- C Serum İnce Çizgiler İçin Serum, formülündeki bileşenleri ile daha etkili bir sonuç veriyor. Ciltte meydana gelen hasarları kaldırmaya yönelik olarak geliştirilmiş ürün kullanımı sonrasında, cildin doğal savunmasının güçlendiği, ciltteki hasarların ciddi oranda azaldığı, cilt tonunun düzeldiği ve berraklaştığı bilinmektedir. Ciltteki hasara karşı geliştirilmiş, serbest radikalleri etkisiz hale getirmede bir önceki jenerasyon C Vitamini teknolojilerinden 50 kat daha fazla etkili bir ürün olma özelliğini taşımaktadır. 
Ayrıca; Auriga FLAVO-C Serum, özellikle levogyre (serbest) vitamin C'nin antioksidan etkisini en üst düzeye çıkartmak için hazırlanmıştır. C vitamininin stimüle edici etkisi kollajen ve elastinin yeniden oluşumuna yol açar ve cilde tonik etkisi gösterir.
Flavo- C Serum İnce Çizgiler İçin Serum Özellikleri nelerdir?
Cilt yaşlanmasına karşı önlem alır.
Kırışıklıkları ve ince çizgileri giderilmesine destekcidir.
Işığa bağlı cilt hasarlarını ortadan kaldırmaya yardımcıdır.
Mat ve yorgun ciltler için bakım sağlar.


Ürün hakkında ki açıklamalar böyle şuan indirimde olduğu için cevaplarınızı merakla bekliyorum.Ayrıca diğer Anti Aging ürünler hakkında bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder