Mistik Tırnak Yağ


Mistik Yağ


Herkese merhabalar !
Bugün sizlere yeni tanıştığım ve çok memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Belki sizde instagram da görmüşsünüzdür bu ara tırnaklarıyla ilgili problem yaşayıp memnun kalan herkes "mistik yağ " dan bahsediyor.Bende nail art olsun ,her gün başka renk oje olsun sürerken mahvettiğim tırnaklarım için mistik yağ siparişi vermiştim. Ürünü kullanmaya başlayalı neredeyse bir hafta olacak. Mistik Yağ inanılmaz bir şekilde beni kendine hayran bıraktı. Bu kadar kısa bir sürede gözle görülür bir fark beklemiyordum. Detaylarıyla birlikte bugün sizlere mistik yağ deneyimimi paylaşacağım.

Öncelikle mistik yağ 'ın vaatlerine bakacak olursak ;

*Tırnak kırılması,
*Tırnak yumuşaklığı,
*Tırnak sertliği,
*Tırnak uzamaması ,
*Tırnak etlerinin sert olması,
*Tırnakların katman katman soyulması ,
*Mistik yağ 3 gün içinde tüm bu sorunlarda gözle görülür bir fark oluşacağını vaat ediyor.

Mistik yağ içeriği :

* Zeytin yağı ,
* Jojoba yağı ,
* Tatlı badem yağı ,
* Limon yağı bulunuyor içinde başka hiçbir madde bulunmuyor
* Eğer badem yağına alerjiniz varsa jojoba yağı,limon yağı,üzüm çekirdeği,zeytin yağı olan formülü de mevcuttur.
* Tamamen organik ve güvenilir olan bu ürün tırnaklarımızın ihtiyacı olan bütün vitaminlere ve yağlara sahiptir.

Mistik  Yağ
Mistik Tırnak Yağ 

Mistik yağ hakkındaki görüşlerim :

Mistik yağ kullanmadan önce yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi tırnaklarım o kadar kötü duruyordu ki her an kırılacak diye korkuyordum. Ayrıca işaret parmağımda görüldüğü gibi kat kat ayrılıyordu. Zaten tırnak sararmasından bahsetmiyorum bile benim gibi her gün oje süren , nail art yapan herkes bilir bu çok normal bir durumdur.
Mistik yağ ilk kullandığım gün tırnak etlerim de ki yumuşamadan çok memnun kaldım . Çünkü ben tırnak etlerime bu nemlendirmeyi yapabilmek adına kaç tane krem denediysem tamamen başarılı olabilen bir krem görmedim .
Bu yüzden tırnaklarıma nemlendirme de en iyi sonucu aldığım tek ürün mistik yağ bunu kesinlikle söyleyebilirim.
Ürünü kullanırken tırnaklarınızın ojesiz olması gerekmiyor . Tırnaklarınızda oje varken de tırnak etlerinize mistik yağ uygulayarak tınaklarınızın hızlı uzamasını ve tırnak etlerinizin nemlenmesini sağlayabilirsiniz.
En iyi sonucu almak için günde en az 2 kere kullanılması gerekiyor . Bende sabahları kalktığımda cilt bakım rutinim arkasından tırnaklarıma mistik yağ uyguluyorum böylelikle yüzümü yıkarken kullandığım ürünler , ayrıca suyla fazla temas eden tırnaklarım kaybettiği vitaminleri geri alabiliyor. Akşamları da aynı şekilde yatmadan önce uyguluyorum . En fazla 1 dakika içerisinde emilen bir formüle sahip olan mistik yağ asla yatağınıza bulaşmıyor.
Mistik yağ ayrıca aseton ile ojelerimizi çıkarırken asetonun ; tırnaklarımızın yüzeyinde ki vitaminleri alıp gitmesine izin vermiyor. Bu yüzden ojenizi çıkarmadan önce mistik yağ tırnak etlerinize uygulayabilir ve ardından aseton dökülü pamuğu ojenizin üstünü kapatarak , bastırıp tek hamlede ojenizi çıkarabilirsiniz.Eğer böyle ojenizi çıkarırsanız tırnaklarınız daha az asetondan zarar görür. Defalarca tırnağınızın üstünde pamuğu sürtmeyin. Bekletip bastırarak birkaç hamlede ojenizi çıkarmayı alışkanlık haline getirin.
Ojenizi çıkardıktan sonra ellerinizi ılık suyla yıkayıp , kuruduktan sonra tekrar mistik yağ uygulayabilirsiniz. 
Ben artık manikür rutinime bile mistik yağı ekledim .Ayrıca yıllarca yanlış yaptığım bir manikür hatası varmış kısa zamanda sizlerle manikür hakkında detaylı bir yazı yazmak istiyorum . Ama sizlerde katiküllerinizi kestiriyorsanız ya da kesiyorsanız kesinlikle bu hatayı bırakın. Bunun yerine katikül jelleriyle temizlemeyi deneyin .

Mistik yağ gerçekten tüm vaatlerini yerine getiriyor ben çok memnun kaldım. Her gün düzenli olarak kullanmaya devam edeceğim. Bundan sonra yıllarca ayrılmayı düşünmediğim mistik yağ kesinlikle tavsiye ederim.

Mistik yağ sizlerde satın almak isterseniz @mistikyag adresinden ya da @ojelik hesaplarından alabilirsiniz .Ayrıca çok ilgili bir firma sorununuz hakkında mistikyağ danışabilirsiniz bu konuda Gizem hanım çok ilgili bana da yardımcı olduğu aklımdaki soruları çözdüğü için çok teşekkür ederim.

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !

Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

7 yorum:

  1. Eşime önereceğim mistik yağını,bilgilendirici makalelerinizi ilgiyle takip ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , bende birgün tatile gideblirim umuduyla vakit buldukça yazılarınızı okuyorum :)

      Sil
  2. Güzel bir ürünmüş. Güle güle kullanın. Ben de deneyeceğim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mistik yağdan memnun kalacağınızdan eminim ama düzenli kullanmaya dikkat edin tek tavsiyem :)
      Sevgiler

      Sil
    2. Sorun düzenli kullanmıyor olmak zaten. Tatlı badem yağı tek başına da iyi geliyor ama düzenli kullanmayınca olmuyor.

      Sil
    3. Buna katılıyorum kesinlikle her şey de öyle bizim en büyük hatamız bu zaten düzenli kullanamamak yoksa kullandığımız çoğu şey doğru oluyor düzenli kullanmadığımızdan bende işe yaramadı düşüncesine kapılıyoruz :)

      Sil
  3. nereden satın alabiliriz ?

    YanıtlaSil