Favori Yaz Ojelerim

Favori Yaz Ojelerim 
Herkese merhabalar !
Bugün sizlere favori yaz ojelerimden bahsedeceğim. Yazları genel de canlı ,enerjik renkler tercih ediyorum . Pembeler ,maviler ,morlar , yeşil tonları tam yazı anımsatan oje renkleri olduğunu düşünüyorum.

Sizler için 10 tane renk seçtim ve bunlar yazın elinizin altında bulunması gereken hemen hemen her kıyafete makyaja yakışabileceğini düşündüğüm ojeler :)


* Gabrini 3d 04 :

Çok çok açık sarıya bakan bir renk ve bronz tene uygun bir sarı olduğunu düşünüyorum.Yalnız bu rengi alabilmek için ojeyi tam 3 kat olarak uyguladım. Gabrini 3d ojelerinin kalın uçlarına artık alıştım gerçekten çok rahat bir sürüm sağlıyor.


* Flormar 376 :

Tamamen ben burdayım diyen bir turuncu değil .Daha çok jel turuncu kalemler gibi bir tonu var.Ben bu ojeyi 2 kat uyguluyorum ve bu tonu çok seviyorum.Kuruması çok çok hızlı kalıcılığı orta düzeyde bir flormar ojesi diyebiliriz.



* Gabrini Nail Polish 307 :
Diğer rengimiz ise canlı mor :) Bu ojeyi tam rengini alabilmek için 2 kat uyguluyorum. Kuruma süresi normal diyebiliriz çünkü ne çok hızlı ne de çok geç saatlerce kurumayan bir oje değil .



* Flormar 465 Cookie Moonster :
Yıl boyunca aradığım ve sonunda Flormar da denk geldiğim harika bir lila tonudur.Ojelerimin hepsini çok severim ancak bu ojenin bende yeri çok çok fazla :) Kuruması hızlı ve ayrıca tek katta istenilen rengi sağlıyor.


* Flormar 424 :
Mint yeşili 2 yıldır olduğu gibi bu sene de moda. Biz de modayı yakından takip ederek yaz ojelerimizin başına bu rengi koyuyoruz. Rengi tam elde etmek için 2 kat uyguladım , kuruması normal .


* Golden Rose 204 :
Turkuaz rengini sevmeyen çok az kişi vardır .Bu oje ise tam bir turkuaz rengi kuruması gayet hızlı , tam renk için ise 2 kat uyguladım.




Ee canlı renkler olmadan yaz olur mu ? Ya da pembe olmadan bir mevsim ? Bu yüzden yaz pembe tonunu buldum ve hemen sizlerle paylaşıyorum :)Bu oje en çok sevdiğim pembe tonu kesinlikle tavsiye ediyorum tam bronz tene uygulanacak pembe tonudur .




* Flormar Neon N007 :
Flormar neon ojelerinden yeşil tonu harika bir rengi var.İlk katta rengi veriyor ama ben 2 kat uyguladım. Daha parlak ve neon duruşlu olması için kuruması gayet hızlıdır.




Bu renk kadar şeker bir renk yok :) Bu arada bu oje hakkındaki görüşlerimi daha önce yazmıştım ojenin adına tıklayarak okuyabilirsiniz :)



* Gabrini 307 :
Vee son ojemiz bebe mavisi olan Gabrini ojemizi seçtim. Rengi alabilmek için 2 kat uyguladım.Her kıyafete uyum sağlayan mavinin tatlı tonu olan bu oje de kesinlikle tavsiye ettiğim renklerden ...


Ayrıca daha önceden yorumlarını paylaştığım ojelerin isimlerine link koydum .Linklere tıklayarak ojelerin tam resimlerine ve yorumlarımı okuyabilirsiniz :)

Ayrıca instagramdan favori yaz ojelerinizi #favoriyazojelerim hashtagi ile paylaşırsanız birbirimizden fikir almış oluruz .

Beni " instagramdan " takip etmeyi unutmayın .:)

Ve favori yaz ojelerinizi benimle paylaşmak için yorum yazmayı da unutmayın ! 


Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

10 yorum:

  1. Ne kadar güzel renkler çok zevklisin canım:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlımm :) senin favori yaz rengin nedir ? :)

      Sil
  2. O Gabrini ojeleri harika.. Nerede satılıyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben a101 ve ege boncuk tan satın alıyorum ama ufak kozmetik dükkanlarında da bulunuyor :)

      Sil
  3. çok zevklisin canım ya baktıkça içim açıldı :) sana da yakışmış hepsi

    YanıtlaSil
  4. Renklerin hepsi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. öcüklü ellerini severim senin :* çok güzeller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebeğim benim :* :* seni çok seviyorumm teşekkür ederimm :) :*

      Sil