Avon Solutions BB Cream / #1ürün2inceleme

Herkese merhabalar !
Bugün sizlere Avon Solutions BB Cream hakkında bahsedeceğim. Biliyorsunuz artık her çarşamba günü  #1ürün2inceleme yapıyoruz . Bu hafta da Sevgice ile Avon Solutions BB Cream seçtik. 
Avon Solutions BB Cream uzun zamandır kullanıyorum.Bugün sizlere bb kremden memnun kaldım mı? Ciltte yağlandırma problemi var mı? Memnun kaldım mı ? Hepsinden bahsedeceğim.

Sade doğal makyaj yapmayı seven , sadece renk eşitsizliğini gidermek isteyenler bb krem ya da cc krem kullanmayı tercih ediyor.Yüzde ağırlık yapmayan ,spf 15 içeren ,kokusu çok hoş , biraz yağlı formüllü Avon Solutions BB Cream sizin tercihiniz olabilir. Hadi bb kremin vaatlerine bakalım. 


Avon Solutions BB Cream Ciltte 8 Etki yarattığını vaat ediyor;


     * Cilt tonu daha sağlıklı görünür.
     * Cildi nemlendirir.
     * Cilde eşitlenmiş bir görünüm verir.
     * Kızarıklık görünümünü giderir.
     * Pürüzsüzleştirir.
     * Kusurları kapatır.
     * Cildi korur.
     * Capcanlı bir cilt görünümü sağlar.










Avon Solutions BB Cream hakkındaki benim görüşlerim ;

Avon Solutions BB Cream çok uzun zamandır kullanıyorum. İlk olarak kışın kullanmaya başladım ve çok memnun kalarak kullanıyordum. Avon Solutions BB Cream vaat ettiği etkileri fazlasıyla yerine getiriyor. Cilt tonunu sağlıklı görünüm kazanmasını sağlıyor ve içindeki hafif simler ışıl ışıl canlı bir cilt görünümü sağlıyor. Avon Solutions BB Cream kızarıklık ve ufak sivilce lekelerini de başarıyla kapatıyor. Ancak öyle kocaman cilt lekelerini kapatmıyor. Avon Solutions BB Cream sonuçta bb krem olduğu için gayet hafif bir yapısı var fondötenler gibi ağırlık yapmıyor.   Avon Solutions BB Cream cildi nemlendirme konusunda gayet başarılı ürün yüzünüzde pul pul atmış bir görüntü oluşturmuyor.



 

Avon Solutions BB Cream hakkında genel görüşüm eğer cilt tipiniz kuruysa çok aşırı memnun kalacağınız bir bb krem olduğunu söyleyebilirim. Ancak ben karma cilt tipine sahibim kış aylarında t bölgem çok fazla yağlı olmadığı için memnun kalarak kullanıyordum ; yaz aylarının gelmesiyle Avon Solutions BB Cream kullanamaz hale geldim. Çünkü Avon Solutions BB Cream t bölgemde aşırı derecede yağlılık yaptı. Gün içinde pudrayla sürekli sabitleme yapmam gerekiyordu. Bu durum yüzünden artık Avon Solutions BB Cream kullanmıyorum. 




Yaz aylarındaki favorim fondöten kullanmadığım için bu sefer cc kremden yana oldu ve içindeki spf 50 olduğu için güneş ışınlarından da fazlasıyla koruduğuna inandığım Avon Ideal Flawless CC Krem  bu arada linkten cc krem hakkındaki görüşlerime ulaşabilirsiniz.

 Avon Solutions BB Cream eğer karma veya yağlı bir cilt tipiniz varsa tavsiye etmiyorum ancak kuru ve normal cilt tipine tavsiye ediyorum. Avon Solutions BB Cream hakkında Sevgice'nin yorumlarını okumak isterseniz linkten ulaşabilirsiniz...

  Avon Solutions BB Cream daha önce kullandınız mı ? Bb kremler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bana tavsiye ettiğiniz bir bb krem varsa önerilerinizi bekliyorum. 


Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

2 yorum:

  1. benim cildimde rengi tam bütünleşmedi ve koyu geldi o nedenle sevemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende buğday tenli olmama rağmen Avon Solutions BB Cream 'in en açık rengini almıştım :)

      Sil