Memnun Kalmadım !


İnstagram da başlatılan tag ne kadar faydalı benimde baya memnun kalmadığım ürünler varmış . Elbette sizlerin de vardır . Bu ürünlerden haberimiz olursa boşuna almayız diye düşünerek bu yazıyı yazma gereği duydum.
Ben bu yazımda memnun kalmadıklarımdan bahsedeceğim sizlerden rica ediyorum memnun kalmadığınız ürünler nelerse yorum yap kısmına yazmanızı rica ediyorum :)
Bu yazıyı daha sonradan çok kez güncelleme gereği duyacağımı düşünüyorum. Çünkü hep bir hevesle alıp eve geldiğimde hüsranla karşılaşıyorum. 
Şimdi sizlere şuan aklımda olan en çok #memnunkalmadim dediklerimden bahsetmek istiyorum ...

1) Nivea Parlama Karşıtı Tonik




Nivea markasına asla yakışmayan bir tonik bu .Daha önceki nivea toniklerini kullanan birisi olarak bu üründen beklentim çok fazlaydı ancak cildime bir türlü uyum sağlayamadı. Başka bir ciltte sonuçları değişebilir tabii ama ben memnun kalmadım . 

2)Garnier BB Krem



Bu bb kremi herkes bir ara o kadar övmüştü ki almasam hep aklımda kalırdı .Herkes bu kadar överken bende almalıyım dedim ve aldım . Ancak yüzümde yağlı bir görüntü ve sivilce oluşumu başladı .Herkeste faydalı değilmiş demek ki ben Avon umu bilirim Avon beni bilir bb krem başka da denemem artık. Herkesin dediğine değil demek ki cildimize uyum sağlayanı kullanmalıyız. Bu hata benim en çok yaptığım hata .Aman dikkat diyorum ...

*****

Şimdi sizler de memnun kalmadıklarınızı paylaşın sevgiler canlarım :)
Bu arada instagram da #memnunkalmadim tag ına hepinizi davet ediyorum ...


Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. Garnier'i baya seve seve kullanmıştım halbuki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki her cilde uyumlu değil tatlım :) Ben maalesef memnun kalamadım ...

      Sil
  2. instagramdaki tagden haberim yoktu takip edeyim bakalım ben de yazarım bu tag altında memnun kalmadıklarımı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım bu tag a memnun kalmadıklarını yazabilirsin beni de etiketleyebilirsin instagram :@madamojeli :)

      Sil