NYX Professional Makeup ile yaz makyajı



Herkese merhabalar
Yaz aylarında daha renkli kıyafet seçimleri daha renkli makyajlar ile birlikte ilgi çekici olabilir ve girdiğimiz ortamda tüm gözleri üzerimize çekebiliriz . Bunun için sizlere  NYX Professional Makeup markası ile yaz aylarında kullanabileceğiniz ışıl ışıl renkli makyajlardan bahsetmek istiyorum. Hepimiz biliyoruz ki NYX Professional Makeup markası geniş ürün yelpazesine mevcut ve yaratıcılığımızı üst seviyeye taşıyabiliyor.

NYX Professional Makeup ile Yaz Makyajı nasıl olmalı?
Yazın makyajın renkli farlar ya da renkli eyeliner ve devamında nude dudaklar ile daha ön plana çıkabilirsin. Göz kapağının tamamı yerine bitiş noktasına doğru gölgeli mavi bir far harika durabilir. Yazın makyajın olmazsa olması renkli rimeller ile far kullanmadan da dikkat çekici ve uğraşılmış makyaj görüntüsünü yakalayabilirsin. Önemli olan hafif bir makyaj ve doğal makyaj görüntüsünden uzaklaşmamak.
Yazın makyajın bir diğer önemli unsuru ise bronzluk! Yanık tenine bronz göz makyajı ve bronz bir aydınlatıcı ile uyumlu bir görüntü yakalayabiliriz. Henüz yanmadıysan bu konuda NYX Professional Makeup markasına ait bronzerlardan yardım alabilirsin.

NYX Professional Makeup ile Yaz Makyajı nasıl yapılır ?
Makyajımızı eğer havuz ya da denizde kullanıyorsak kalıcılık için makyaj bazı şart! Nyx Total Control Drop Primer bu konuda tercihimiz olabilir. Nyx Total Control Drop Primer aydınlık, nemli ve capcanlı görünümü ile beklentimizi fazlasıyla karşılayacaktır. Yazın makyajın akmaması konusunda yardımcı olacaktır. Günlük makyaj için bu adımı atlayabilirsiniz.

Yazın makyajın en önemli adımlarından biri cildin kahramanı fondöteniniz olduğu için kalıcılığına ve yapısına en güvendiğimiz bir fondöteni seçmeliyiz. Nyx Total Control Drop Foundation bu konuda oldukça başarılı gündüz makyajında hafif bir makyaj görüntüsü gece makyajlarında ise yoğun uygulayarak kusursuz cilt görünümü yakalayabiliriz.

Yaz kış makyajda pudrasız yapamam diyenler için Nyx High Definition Finishing Powder ile ipeksi bir yapıda mat bir görüntüyü yakalayabilirsin.Sonrasında aydınlatıcı bronzer ile cilt makyajımızı bitirebilir ya da hafif allık kullanabiliriz.

Göz makyajlarında size öneri paletlerim Nyx Avant Pop Shadow Palet ya da Nyx In Your Elements Shadow Palet, Nyx Ultimate Shadow Palet, Nyx Perfect Filter Shadow Palet olabilir.



Yazın makyajda nude dudakları daha çok seviyorum .Nyx Soft Matte Lip Cream , likit mat rujlar hem uzun süre kalıcı hem de kalıcılık ve opaklık konusunda oldukça başarılıdır. Favori birkaç rengim ise Abu Dhabi, Cannes, Tokyo, Sydney ,İstanbul.

Yazın makyajın son adımı ise kesinlikle makyaj sabitleyici bir sprey olmalıdır. NYX Professional Makeup Setting Spray - Dewy, cildi sağlıklı ve ışıltılı göstererek kusursuz görünümümüzü güçlendiriyor. NYX Professional Makeup Blotting Paper ise çantamızdan ayırmamız gereken ürünlerin başında geliyor. Ciltteki fazla yağı emerek makyajın kusursuz görünümü güçlendiriyor. Yazın sıcaklarda makyajımız hiç bozulmuyor. Sevgiyle kalın :)




Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder