Gabrini Matte Lipgloss serisi 05 pembe / 07 lila / 08 bordo



Herkese merhabalar 
Bugün sizlere son zamanlarda fazlasıyla popüler olan mat likit rujlardan Gabrini Matte Lipgloss serisinden bahsedeceğim. Daha önce sizlere The balm.. hakkında görüşlerimi sizlerle paylaşmıştım eğer okumak isterseniz linke tıklamanız yeterli... 

Gabrini Matte Lipgloss serisi en başarılı bulduğum özelliklerinden biri kesinlikle saatlerde ilk sürdüğünüz şeklini koruması ancak bu durum bazı zamanlarda dezavantaj oluşturabilir. Yoğun makyaj temizleyicileri olmadan acil durumlarda asla çıkmıyorlar :)

Gabrini Matte Lipgloss serisi renk seçenekleri konusunda da oldukça başarılı geniş bir renk skalası var..Gabrini Matte Lipgloss serisi rujlardan benim şuan elimde 3 rengi mevcut sizlerle bugün elimdeki renklerin duruşlarını paylaşıyor olacağım.

  • Gabrini Matte Lipgloss serisi ilk bahsedeceğim renk 05 rengi pembe tonlarda günlük yaz makyajlarına çok yakışacak bir renk..


  • Gabrini Matte Lipgloss serisi sıradaki rengimiz ise 07 rengi ise tam bir lila..


  • Gabrini Matte Lipgloss serisi son rengimiz ise 08 rengi harika bir sonbahar bordosu hatta benim gibi yaz aylarında sıra dışı olmayı sevenlerdenseniz yazında bırakamazsınız :)


Gabrini Matte Lipgloss serisi genel olarak görüşlerim başarılı oldukları yönünde sadece kalıcıkları yönünden bazı durumlarda rahatsız oluyorum bunun dışında genel olarak görüşlerim olumlu yönde. Gabrini Matte Lipgloss serisi kokuları hakkında ise şeker barındırıyorlar diyebiliriz tatlı kokuları var.. Gabrini Matte Lipgloss serisi hakkında benim görüşlerim bu şekilde sizde kullanıyorsanız olumlu olumsuz görüşlerinizi yazın yorumlara :) Tavsiye renk önerilerinize de açığım ...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

2 yorum: