Ağustos Nail Artları ve Youtube Kanalım



Herkese merhabalar ! 
Bugün Ağustos ayı boyunca yaptığım nail artları paylaşmak ve yeni açtığım Youtube kanalıma dan bahsetmek istiyorum. Bu ay birçok sebep yüzünden yeterince nail art yapamadım. Ancak sizlere artık istediğiniz nail artları video çekmeye başladım. Bu yüzden youtube kanalıma abone olarak hem bana destek olup hem de yeni nail art isteklerinizden bahsedebilirsiniz. Tabi bu konumun altına da isteklerinizi yorum yapabilirsiniz.



Uzun zamandır youtube kanalı açmayı düşünüyordum. Bir türlü açamıyordum ve sonunda bir gün instagram sayfamda video paylaşmak istedim ve 15 saniye uyarısıyla karşı karşıya geldim. Ne kadar kısa bir zaman bu süre bir nail art için yeterli bir zaman değil. Ben yine de yükleyebilmek için programlar buldum ve videoyu hızlandırdım. Bilmiyorum ne kadar anlaşılır düzeyde oldu ama 8x hızlandırarak sonunda 15 saniye boyutuna indirebildim. 


Daha sonra bir kaç arkadaşım ve 15 saniye bana yeterli gelmediği için bu yaptığım acemi nail art videolarımı youtube kanalıma yükleme kararı aldım.Böylelikle çok profesyonel olmasa da yaptığım nail artları sizlere daha kolay anlatabilmek adına youtube kanalımı açtım. Şuan için alışma sürecin de olduğum bir konu youtube. Amacım sizlerle beraber nail artlar yapabilmek ve yazı da anlatamadığım şeyleri görmenizi sağlamak.

 Kameram çok profesyonel olmadığı için şuan için çok net videolar yüklediğimi söyleyemem ancak yapılışlarını paylaştığım çok tatlı 3 nail art şuan da yüklenmiş durumda. Youtube kanalıma "Madam Oje" adıyla aratarak ya da linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Youtube kanalıma yüklediğim videoları yazımın içine yerleştirdim .Sizler de üzerine tıklayarak ister küçük ister tam ekran mod da izleyebilirsiniz.

Youtube Kanalı konusun da ne kadar başarılı olacağımı zamanla beraber göreceğiz. Bana blogum da iletişim kısmından sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Unutmayın Nail art isteklerinizi ya da manikür vb konularda ki isteklerinizi bu konu altında yorum yapabilirsiniz.

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. bu iş bir yetenek işi gerçekten çok güzel boyuyorsun süpermiş

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun artık bol bol videoları izleriz.:)

    YanıtlaSil