Birbirimizi Tanıyalım Mimlendim...




Herkese merhabalar :)
Çok sevdiğim bir blogger olan Şeplali beni bir etkinliğine beni mimlemiş.Bende hemen etkinliğe katılıyorum sorular çok eğlenceli ve bu sorularla beni daha yakından tanıyabileceğinizi düşünüyorum.
Bu arada eğer Şeplali'nin etkinlik cevaplarını okumak isterseniz tıklayın :) Canım benim o kadar eğlenceli cevaplamış ki bakalım ne kadar başarılı olabileceğim :)
Hemen başlıyoruzzz... :)

 1) Bilgisayarının masa üstü görüntüsü ne?

Klasik windows 8 çiçekler albümünden bir kare . Gördüğünüz gibi masaüstüm çok dolu ve malesef hepsini sık sık kullanıyorum . Belki arada birkaç program olabilir bu ara kullanmadığım . Sizin masaüstünüz de bu kadar kalabalık mı ? Çok merak ediyorum çünkü ben hemen hemen her ay düzenliyorum ve yine doluyor bu şekilde :)

  2) Bir kafeye gittiğinde genelde ne siparişi verirsin?
Genelde mevsime ve güne bağlı olarak cevaplamam gereken bir soru bana göre çünkü yaz aylarında doğal limonataya bayılıyorum . Hiç düşünmeden sipariş verebilirim .Ancak biraz kapalı veya bulutlu bir gün geçiyorsam kesinlikle kahve orta şekerlisinden :) Kış aylarında benim vazgeçilmezim garip çaylar desek çok doğru olur :) 

3) Google da aradığın en son şey ne?
Hergün olduğu gibi bugün de en son aradığım mail sayfam onu sık kullanılanlara eklesem de google da aratarak açmak hoşuma gidiyor :))

4) Mesajlaştığın ve konuştuğun en son insan kim?
Tabii ki de sevdiceğim ben genelde çok mesajlaşmayı seven bir insan değilim bu aralar .Benim tercihim aramak :) Bu arada sizin kafanızı karıştırdım konuyu unutturdum :D

5) ve 6) Sinema ve Tiyatroya en son ne zaman gittin?
İlçede yaşadığım için tiyatro olmuyor genelde bu yüzden çok zaman oldu gitmeyeli ama tiyatroya bayılırım kendim de bu konu da bir dönem eğitim aldım ancak burada bir etkinlik olmadığı için katılamıyorum . Sinemaya gelelim ... 
En son San Andreas filmine gittim .Filmin konusundan sizlere biraz bahsetmek istiyorum çünkü kaliteli bir filmdi .Benim sadece beğenmediğim durum 3 boyutlu olmasıydı göz problemim yüzünden yarım saat sonunda göz ağrılarım başladı hemen .

Konusu ise; California'da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal hayatı ile sorumluluklarını dengede tutma çabasına odaklanıyor.
Kötü şöhreti ile bilinen San Andreas Fayı’nın kırılması ile 9 şiddetindeki bir depremle Kaliforniya sallanır. Bir arama kurtarma pilotu ve artık araları pek de iyi olmayan eşi, Los Angeles’tan San Francisco’ya, kızlarını kurtarmak için yola çıkarlar. Ancak, kuzeye yaptıkları bu tehlikeli yolculuk, henüz sadece bir başlangıçtır. Ve ne zaman en kötüsü artık bitti diye düşünseler, daha da kötüsü başlamaktadır.

7) Hangi diziyi herkes izlemeli?
Benim çok ayran gönüllü olduğum bir konu bu. Yabancı ve Türk hiç gözetmeksizin tüm dizileri izlemeye çalışırım özellikle sezonları bittikten sonra.Çünkü her hafta beklemeyi sevmiyorum.Ben dizi izlerken kendimi rahatlattığını düşünüyorum ve bu yüzden kafam dağınık olduğunda dizi izliyorum genelde ardı ardına 3 -5 bölüm. :)

8) En son ne tür müzik dinledin?
Ben tam bir Gülşen hastasıyımdır. Genellikle pop müzik dinlerim yabancı dizilere bayılırım ama yabancı müziklerden pek hoşlanmam . 


9) Seni en çok ne çıldırtır?
Beni en çok ve galiba tek çıldırtan konu yalan söylenmesi ve verilen sözlerin tutulmaması.Bu iki konu beni çıldırtır resmen.Ve başıma maalesef sıklıkla geliyor bu kadar zor mu verdiğimiz sözleri tutmak veya yapamayacağımız şeyleri ben yapamam diyebilmek...

10) Ne zaman uyanırsın?

Uyku düzeni mi oda nedir? Genellikle deneme yapacağım günler 10:00 da diğer günler ise hiç bilmiyorum . Akşam uyumama bağlı :)

11) İnternette ki ilk adın neydi?
Blogumu açtığımdan beri ismi aynıdır.Sadece instagramda ve twitter da benden önce birileri bu ismi aldığı için madamojeli yaptım .Yani bir tek 'li eki ekledim :)

12) Favori emojin nedir?
Pozitif insanları çok severim ve kendim de pozitif olurum genelde .Evrene her zaman mutluluk gönderiyoruz ki bize de mutluluk geri dönüyor bu yüzden gülen adam favorim :)

13) Kedi mi,köpek mi?
Köpek tabii ki kedilerden pek hoşlanmam

14) Kuzey mi, Güney mi?
Güney

15) İstanbul ile ilgili en sevmediğin şey?
Bana uzak olması ve sıklıkla gidemem 

16) İstanbul'da en sevdiğin 3 semt?
Çok fazla bulunmadığım ve her semtini gezmediğim için bir cevap vermek saçma olur :)

17) Kafanda genel olarak ne olur?
Akrep burcu ve takıntılı bir insanım genelde kafamda bu olur diyemem .Anlık olaylara bağlı şeyler olur ve sizin aklınızın ucuna bile gelemeyecek kadar küçük problemleri büyütecek saçma düşünceler . Saçma diyorum gerçekten saçma ama kendime engel olamıyorum.

18) Komedi mi dram mı?
Komedi tabii ki de dram bir yerden sonra çekilmez oluyor benim tarzım kesinlikle komedi...

19) Çay mı, kahve mi?
Kahve tabii kii. (Unutmadan orta şekerli )

20) Bu soruları cevaplamadan öne ne yapıyordun?
Yatağımda uzanmış blog yorumlarımı cevaplıyordum .Bir baktım Feridem beni bir etkinliğe mimlediğinden bahsetmiş hemen cevaplarını okuyup bende etkinlik sorularına başladım..
21) Bir sırrını paylaş.
Ben bu konuda paylaşmanın doğru olmadığını düşünenlerdenim.Söylersem hem sır olur mu ?
Bunu geçelim eğlenceli bölüme gelelim..

Vee şimdi bende etkinlik cevaplarımı okuyan herkesi ilk olarak mimliyorum. Sorular çok eğlenceli herkesi davet ediyorum...


Ve severek takip ettiğim arkadaşlarımı da etiketliyorum :)
Mimlediğim herkesin cevaplarını bekliyorum sevgiyle kalın :)

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

18 yorum:

  1. Canım benim çok teşekkür ederim bende seni severek takip ediyorum :) Bu mimi yanıtlamıştım oluyor epeydir linki burada http://benimtutkumm.blogspot.com.tr/2015/04/yeni-bir-mim-daha.html
    İzmirleydisi mimlemişti keyifle yazmıştım, seninkinide keyifle okudum canım :) Ne yazık ki artık Mim yayınlamama kararı aldım, daha önceden yazdığım için şanslı hissediyorum şuan kendimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım kusura bakma bu mimin başlığı olmadığı için ben karıştırdım demek ki ancak bende kendimi şanslı hissettim sonuçta bunu daha öncede olsa yayımladın :)

      Sil
    2. Ne demek canım kusurluk bir şey yok gözden kaçmıştır olabilir, evet kalbimiz birmiş denebilir buna :)

      Sil
    3. Evet tatlım kesinlikle kalbimiz birmiş :)

      Sil
  2. Ufff... Baya uzun ve güzel bir mim olmuş :) Ben de cevaplamıştım bunu.
    Ben kedi demişim sen köpek, ben kuzey demişim sen güney :)))
    Ama kahvede anlaşmışız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve tamamsa gerisi önemli değil çokta benim için :) Önemli olan kahve :))

      Sil
  3. Bebeğim harika bir yazı olmuş supersin lakin bende tam bugün katildim bu mime hatta beklerim bloguma da :)))) çok teşekkür ederim davetin için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim tatlım hemen bloguna cevapları okumaya gidiyorum :)

      Sil
  4. Canımsın hemen de yapıvermiş ;) filmi de izlemiş kadar oldum sayende. Benim oğlumda akrep burcu ve çok takıntılı yahu :) Öpüyorum seni, bitanesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanem etiketlemiş o kadar yapmaz mıyım :* Evet maalesef akrep burcu aşırı takıntılı elimizde değil :)) Bende çok öptüm canım benim Feridemm <3

      Sil
  5. İnsan okurken çok eğleniyor ya :) Benim bloguma da herkesi beklerimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bloguna ziyarete geliyorum tatlım :)

      Sil
  6. Paylaşım için teşekkürler :)
    Blog keşif etkinliğinden geldim, takipteyim.
    http://madamevanille.blogspot.com.tr/
    Bloguma beklerim. :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Ne tatlı bir blog hemen takibe aldım :) Bana da beklerim ilginizi çekerse.
    somurtkansirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. Cevaplarını okudum.Bende mimlendiğimden bloğumda bu soruları cevapladım.Beklerimm.wwww.stilklavuzum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bloguna gelip cevaplarını okuyorum tatlım

      Sil