Leopar Desenli Nailart



Merhabalar nasılsınız bakalım herkese mutlu hafta sonları diliyorum canlarım . Bugün ilk defa beyaz oje sürmeye karar verdim . Aslında çokta güzeldi dershanede falan baya beğenmiştim ama eve gelince dayanamadım . Leopar desenli nailartlarımı bloğumda paylaşmadığımı da hatırlayınca hemen yapmalıyım dediim işe koyuldum . İşte dizi izlerken bile yapabileceğeniz leopar desenlerim . Tabii dizi izlerken yapım aşamasını çekmeyi unutmuşum . En kısa zamanda tekrar yapıp aşamaların fotoğraflarını ekleyeceğim. 

Yapılışı :

Öncelikle zemin rengini seçiyoruz ve sürüyoruz.Kurumasını bekledikten sonra istediğimiz renklerde ojelerden puantiye yapar gibi noktalar koyuyoruz kafamıza göre rastgele sıralı falan olmasına gerek yok . Daha sonra noktaların etraflarını siyah ojeyle birlikte biraz açılı nailart fırçası ya da kürdan yardımıyla çiziyoruz .Boş kalan yerlere de siyah ojemizle ufak çizikler atıyoruz ve leopar desenimiz hazır. Bu kadar kolay aslında ben anlatmasını pek beceremedim sankii ama çok kolay lütfen deneyin ve fotoğraflarınıza beni etiketleyin :)









Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. çok güzl olmuş. keşke ben de becerebilsem. :))

    bu arada blog'uma beklerim.

    thestyledigger.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım... Hemen bloguna ziyarete geliyorum :)))

      Sil
  2. Renk uyumlarini cok begendim ozellikle:) Bloguna takibe aldim canim, ilgini cekerse ben de beklerim

    bahcembenim.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki de tatlım hemen bloguna geliyorum :) teşekkür ederimm :)

      Sil