Blog Açılış Yazısı - Herkese Merhaba!


Herkese Madam oje bloğundan merhabalar! :)
Bu bloğa başlamak benim için çok kolay karar olmadı. Blog ciddi bir iş ve buna zaman ayırmak gerektiğini düşünüyordum. Ayrıca benim gerçekten o kadar zamanım var mıydı? diye düşündüm çokca. Bir senedir planladım fakat bu seneye kısmet oldu.
 Bloğumda yaptığım günlük oje tasarımlarım yer alacak ve kozmetik,cilt bakım ve bunun gibi konuların üstüne olacak ama çizgisinden de çıkabilirim. :)  Henüz çok acemiyim. Hergün rengarenk oje sürmeyi , farklı oje desenleriyle uğraşmayı seviyorum.Benim oje maceram küçüklükten beridir devam etmekte. Çevrenizde gördüğünüz o kokoş tatlı bir kız çocuğu bendim :) Her alışverişe çıktığımda bu renk bende olmalı, aa bu da hoşmuş , bu parmağımda nasıl olur bunu da alayım derken artık bir oje arşivim var.
Her kıyafetime ,her kombinime , her günüme hatta artık ruh halime göre oje sürüyorum.
Aslında bu sene blog yazarlığına başlamak benim için iyi bir sene mi kötü bir sene mi bilmiyorum.Bakalım dgs sınavına hazırlanırken sosyal hayatımızdan vazgeçmezsek neler oluyor hep beraber birkaç ay sonra öğreneceğiz :)
 Şimdilik giriş yazım bu kadar. Umarım bloğumu başarıyla devam ettiririm. Benim için tutkuya dönüşen bu iş için hedeflerim var. İleri ki günlerde de sizlerleyim. Kendinize iyi bakın. Bakımlı ve sağlıklı günler dilerim! :)

Unknown

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

2 yorum:

  1. Canim arkadasim bu yolculukta bol sans kalbim hep seninleee ayricaa kendisini ojesiz asla gormedim dogru adrestesinizzz

    YanıtlaSil
  2. Canım benim çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil