Danla Bilic Likit Mat Ruj İncelemesi Sugar / Show off Renkleri

 
Herkese merhabalar
Bugün sizlere Danla Bilic yeni çıkardığı likit mat rujlarından bahsedeceğim. Danla Bilic rujları hakkında sosyal medyada çok fazla olumlu yorum olunca sizlere kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim. Bu arada ruju uzun zamandır deniyorum artık yorumlama zamanım geldiğini düşünüyorum. :))

 Danla Bilic kurban bayramında hafta sonu yapmış olduğu kampanya ile 30 liraya satın aldım. Normalde indirimsiz fiyatı 49.99 ancak denemek isteyen var ise şuanda yine kampanyada 29.99 liradan satın alabilirsiniz. Fiyat performans olarak değerlendirmek gerekirse başarılı diyebileceğimiz likit rujlardan oldu.

 Danla Bilic likit mat rujlardan Show off rengi nude bir renk aslında sadece biraz turunculuk içermekte günlük olarak kullanıbilecek bir renk :)

 Danla Bilic likit mat rujlardan sugar rengi ise isminden anlaşılacağı gibi şeker bir renk diyebiliriz ama öyle aşırı pembe değil günlük ya da gece kullanılabilecek bir tonu bulunmakta.





Danla Bilic likit mat rujlarının sevmediğim birkaç özelliğinden bahsetmem gerekirse; 
Kapatıcılık açısından çok başarılı diyemem yapısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bazı durumlarda dalgalı bir görüntü oluşabiliyor bu yüzden dikkatli sürmek gerekli.
 Danla Bilic rujlardan sevmediğim diğer bir özelliği ise kokusu resmen plastik gibi bir kokusu var.



 Danla Bilic likit mat rujlardan genel olarak değerlendirmem gerekirse indirim zamanlarında alınabilecek başarılı bir likit ruj diyebiliriz.  Danla Bilic rujlar hakkında herkesin de bahsettiği gibi kalıcılık , yapısı ,dokusu gibi özellikleriyle oldukça başarılı.  Danla Bilic rujlardan şuan sadece piyasada 3 rengi mevcut zamanla renk skalası genişler ve kokusu değişir diye düşünüyorum. 





Sevgiler, esen kalın .
Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın :)


Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

1 yorum: