Koton far paletleri | koton beauty



Herkese merhabalar :)
Bugün sizlere pigmentosyan açısından çok iyi olan koton far paletlerinden bahsetmek istiyorum . Koton far paletleri hakkında tozutma,pigment, kalıcılık hakkındaki görüşlerimi aktaracağım.Sizlerinde merak ettiği farklı sorularınız var ise yorum yazmayı unutmayın.

İlk olarak koton dörtlü far paletleri pigment olarak nasıllar ;



Koton far paletlerinin pigment açısından genelleme yapıldığında başarılı buluyorum. Bendeki 2 palette de aynı durum söz konusu diğerlerini bulamadığım için kontrol edemedim. Koton paletlerinde simli renkler aşırı pigmentli , palette yer alan mat 1 renk ise pigment açısından diğerlerinden başarısız...





Koton paletlerinde kalıcılık;

Koton paletlerimi renk skalası çok günü kurtaran renklerden oluştuğu için makyajlarım da sıklıkla kullanıyorum. Özellikle etkinlik davetlerinde yolculuk sırasında makyaj yaparken yanıma az makyaj malzemesi almamı sağlıyor. Koton paletlerim ile makyaj yaptığımda gün içerinde kolay kolay uçmadığını gözlemledim. Özellikle bir far bazı ile kullandığınızda çok rahat geceyi bile kurtarabilirsiniz.


Koton paletlerinde tozutma;






Koton paletlerimi açıkcası tozutma konusunda çok fazla bir tozutma sorunu yok her palette olduğu kadar bir tozutma söz konusu ... Koton paletlerinde ki tek olan mat renkte hiç tozutma yok. Diğer simli renklerde biraz tozutma var onu da görmezden geliyorum. :)








Koton paletleri hakkında genel yorumlarım;

Koton paletlerimi genelleme yapıldığında severek kullanıyorum diyebiliriz. Koton paletlerini fiyat açısından da uygun buluyorum ki zaten çok sıklıkla indirim yapılıyor indirim zamanında 9,90 liradan sahip olabilirsiniz. Şimdilerde ise koton yeni bir seri çıkardı onların gelmesini bekliyorum :)


Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

6 yorum:

  1. Koton'un kozmetik ürünlerini hiç kullanmayı düşünmüyordum ancak ilk görselde paylaştığın far paletinin renklerini çok sevmiştim, olumlu yorumlarını da okuyunca o rengi almaya karar verdim :)

    YanıtlaSil
  2. Renklere bayıldım.Güzel günlerde kullanın<3

    YanıtlaSil
  3. tekli farlarını almıştım ben öyle senın kadar severek kullanmadım :) ıyı gunlerde kullan ama :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan. Bu koton farlardan istediğim sonucu alamam diye çekiniyordum. Ama denemekte fayda var galiba.
    Bu arada takipteyim. Bloglarıma beklerim.
    http://makyajbox.blogspot.com.tr
    http://berilcimcime.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Koton'un kozmetik ürünlerini hiç kullanmadım. Ama açıkçası ortalama olarak iyi görünüyor. Merak ettim renkleri hoş duruyor denemeye değer sanırım :)

    YanıtlaSil
  6. Koton'un kozmetik ürünleri olduğunu bilmiyordum, güzel görünüyorlar :))

    YanıtlaSil