Avene 50+ Güneş Kremi | Kozmium %50 indirim

 Kozmium %50 indirim

Herkese merhabalar
Bugün sizlere Kozmium %50 indirim de olan Avene 50+ Güneş Kreminden bahsetmek istiyorum.Geçen haftalarda sizlere yüzüm için kullandığım Vichy Capital  Güneş Kremi 'den bahsetmiştim.Bugün ise bu yaz kullanmak istediğim bir haftadır gözlemlediğim hassas ciltler ve çocuklar için kullanımı tüm vücutta uygun olan Avene 50+ Güneş Kremi 'nden bahsedeceğim. Bu arada eğer sizde yaz için güneş kremini şimdiden indirimli almak isterseniz Kozmium 'a göz atmayı unutmayın,  kısa bir süreliğine tüm güneş kremlerinde indirim var!

***Öncelikle şunu belirtmek istiyorum tüm cilt ürünlerinde yazdığım gibi arkadaşlar benim cilt tipim kuru bu yüzden bende çabuk emilen ,yağlanma yapmayan veya pul pul döküntü yapan ürünler sizin cilt tipinize göre değişiklik gösterebilir. Ben sizlere kendi cildim ile olan uyumundan ve kısaca Avene markasından bahsedeceğim.

Avene 50+ Güneş Kremi Vaatleri ;

    Kozmium %50 indirim
  • Parfüm ve paraben içermeyen formülü ile çocuk cildinde tahrişe ve zararlı etkilere neden olmadan güvenle kullanılabilir.
  • UVA Güvenlik sertifikasına sahip olan Avene Spray Enfant SPF 50+, aynı zamanda suya çok dayanıklı olarak formüle edilmiştir.
  • En minimum seviyede kimyasal içeriğe sahip olan ürün koruyucu pek çok bileşenden faydalanılarak üretilmiştir.
  • %100 fotostabil bir üründür.
  • Sprey şeklindeki formuyla uygulaması kolay ve zevkli bir hale getirilmiştir.
  • Çocuklar sıkılmadan ve eğlenerek kremlenebileceklerdir.
  • Sprey formundaki koruyucu sprey, Güneşin her türlü zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olacaktır.
  • Ürünün dokusu da şeffaf ve yağsızdır, cilt tarafından kolayca emilir ve uzun süreli bir etki sağlar.



    Avene 50+ Güneş Kremi Hakkında Görüşlerim;

    Avene 50+ Güneş Kremi | Kozmium %50 indirim


Avene markası; Fransa da dermatolojiye adanmış bir markadır. Özel olarak korunmuş bir çevre üzerinde kurulmuş. Bu marka altında normal, karma, yağlı ve problemli ciltlere özel ürünleri bulabileceğiniz gibi, bu ürün markası daha çok hassas ciltlere özel daha fazla ürünle dermo kozmetik markalar içerisinde yer almaktadır. 





Sizlere bugün Avene 50+ Güneş Kremi hakkında görüşlerimi paylaşacağım;


Avene 50+ Güneş Kremi kullanımı pratik şişesi ile kullanacağınız bölgeye sıkıp dağıtarak kullanıyorsunuz. Cilt ile 10 saniye içinde bütünleşiyor.Daha sonra cildinizde ağırlık yapmıyor . Çabuk emildiği ve beyaz beyaz kalıntılar yapmadığı için tercih sebebi olabilir.

Avene 50+ Güneş Kremi 'ni sizlerde ciltteki duruşunu göstermek adına yandaki ve üstteki fotoğraflar da uyguladım(swatchladım) . Avene 50+ Güneş Kremi 'nin homojen dağıldığını fotoğraflardan anlayabilirsiniz.

Normal şartlarda güneş kremlerini her 2 saatte bir tazelemek ve yaz/kış ayırmadan her zaman düzenli kullanmak gerekir.


Benim gibi alerji rahatsızlığınız var ise en merak ettiğiniz şey kokusu olmalıdır. Avene 50+ Güneş Kremi çok hafif belli belirsiz hoş bir kokuya sahip.
Genel olarak Avene 50+ Güneş Kremi hakkında görüşlerim olumlu yönde sizlerde eğer merak ettikleriniz olursa yorum yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.



Avene 50+ Güneş Kremi şuanda % 50 indirimli fiyati kozmium da 39.95 lira diğer güneş ürünlerinin de indirimli fiyatlarına bakmayı unutmayın :)







Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

1 yorum: