Bayram İndirimleri #1


Herkese merhabalar!
Sizleri pazartesi sendromundan kurtarmak adına kurban bayramı indirimleri hakkında yazı hazırladım. Bayram indiriminde bakalım nerelerde ne indirim var ? İndirimin son günü ne zaman ? Tüm detaylar için okumaya devam !

Kurban bayramı indirimde siz neler almayı planlıyorsunuz ? İhtiyaçlarınız neler ? Birbirimize tavsiyeler de bulunmalıyız diye düşünüyorum. Sizde öyle düşünüyorsanız hemen yorum yapın. Bayram indirimlerinden en iyi şekilde yararlanalım. Gereksiz şeyler almayalım. Hayal kırıklıkları olmasın :) :)

İlk olarak Rossmann dan bahsetmek istiyorum çünkü bayram indirimi en erken Rossmann da başladı. Bayram indirimi Rossmann da 17 Eylül ile 23 Eylül tarihleri arasında geçerlidir. Rossmann bayram indirimi broşürü için tıklayın :)

Watsons bayram indirimi ilk gün sadece watsons kart sahiplerine özel olarak başladı. Watsons bayram indirimi 19 Eylül ile 23 Eylül tarihleri arasında geçerlidir. İndirimler dışında saç boyaları ve duş jellerin de ve birçok üründe 1 alana 1 bedava ürünler de bulunmaktadır. Watsons bayram indirimi broşürü için tıklayın :)

Gratis Bayram indirimin de tabii ki de The balm ürünleri %40 indirimli :) Gratis bayram indiriminde sadece Wet n Wild ürünlerinde de indirim beklerdim. Wet n Wild ürünlerinde olması gerekmez miydi sizce de ? Gratis bayram indirimi 17 Eylül ile 23 Eylül tarihleri arasında geçerlidir. Gratis bayram indirimi broşürü için tıklayın :)

Bayram indirimlerine ek olarak migros marketler de saç boyalarında ve cilt bakım ürünlerinde %50 indirim var. Migros marketler de indirim 18 Eylül tarihinde başladı. Ancak son günü ne zaman bilmiyorum.Eğer yakınınız da migros market var ise uğramanız da yarar var :)

Bayram indirimlerin den maalesef ben yararlanamayacağım. Bayram için köy de olduğum için yakınımda hiçbir kozmetik mağazası yok . Bu yüzden siz yararlanın diye sizlere bu bayram indirimleri yazısını hazırladım. Bayram indirimleri yazısını beğenirseniz eğer diğer özel günler de yapılan indirimleri sizlere duyurabilirim. 
Sizleri nail art paylaşımlarım için youtube kanalıma bekliyorum. Hala abone olmadıysanız linke tıklayarak abone olarak videolarım dan siz haberdar olabilirsiniz !

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

6 yorum:

  1. Teşekkürler, bilgilerin için ..

    YanıtlaSil
  2. Hakikaten ya emeğine sağlık yani indirim var diye de her şeyi almanın bi anlamı yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ama indirimler çoğu zaman beni ele geçirebiliyor :)

      Sil
  3. Teşekkürler bu güzel bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  4. Yaa ben bu indirimi kaçırdım en yakını yılbaşı mı olur sizcee??

    http://beylorinda.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil