Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi

Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi
Herkese merhabalar!
Bugün sizlere Nivea firması tarafından hediye edildiği zaman tanıştığım bir vücut nemlendiricisin den bahsetmek istiyorum; Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi . Daha önce Nivea 'nın da başka markalarında vücut nemlendiricisini kullandım. Bu yüzden Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi 'ni diğerleriyle çok rahat karşılaştırma yaparak size aktarabilirim.


Öncelikle bahsetmek istediğim Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi diğer Nivea vücut nemlendiricilerin den ayıran en temel özellik "Cildi 2 haftada sıkılaştırır" vaadidir. İlk olarakNivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi 'nin vaatlerinden bahsetmek istiyorum.

Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi vaatleri;

Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi* İki hafta içinde cildinizde farkedilir derecede sıkılaşma sağlar.
* Cildinizi anında enerjik hissettirir.
*Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için derinlemesine nemlendirir.
* Nivea 'ya özel "Enerji Kompleksi" Koenizm Q10 ,Kreatin ve L- Kreatin içerir.
* Tüm cilt tipleri için uygundur.




Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi hakkında ;

Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi cildin doğal içerik maddesi Q10 aktif bir şekilde cildin sıkı kalmasını sağlar. Bununla beraber yaş ilerledikçe ciltteki Q10 seviyesi azalır ve cildin kendini yenileme fonksiyonu yavaşlar.Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi ciltteki Koenzim Q10 seviyesini arttırarak cildi 2 hafta içinde sıkılaştırır ve hissedilir şekilde gerginleştirir.

Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi hakkında ilk düşüncem oldukça başarılı bir ürün.Gerçekten vaat ettiği iki hafta da cildi sıkılaştırır etkisini gözlemledim. Ancak ben bu iki hafta boyunca biraz yediğime dikkat ettim ve yürüyüşümü aksatmadım.Sonuç gerçekten buna değer dedirtti. Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi bittikçe almayı düşündüğüm bir vücut nemlendiricisi haline geldi.

Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi
Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi kullanımı oldukça basit istediğiniz kadar ürünü elinize alıyorsunuz ve dairesel hareketlerle cildinize uyguluyorsunuz.Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi hemen emiliyor ve yoğunluk derecesi 2 olmasına rağmen kuru ciltlerde bile uzun süren nemlendirme sağlıyor. Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi günde 1 defa uygulamanız yeterli ancak isterseniz 2 defa da kullanabilirsiniz.

Nivea Q10 Plus Sıkılaştırıcı Vücut Nemlendiricisi fiyatı 25 - 35 lira arasında değişiyor.Birçok alışveriş sitesinde ve marketler de bulabilirsiniz. Nivea Q10 Plus serisinin Good Bye Sellulite jelini merak ediyorum. Daha önce kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorum.

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. Nivea nin el yuz vucut kremlerinden ben de çok memnun kalanlardanim. ama su kisa surede sikilasma vaadedilmesine pek inanmiyorum. ama senin yaptiiin gibi yediklerine dikkat ederek ve bi spor yaparak olursa kesinlikle evet diyorum, guzel gecsin gunun sevgili blogcan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim , kesinlikle katılıyorum spor olmadan sadece kremle nereye kadar bir sıkılaşma beklenebilir ki ? Mutlu günler dilerim ,sevgiler...

      Sil
  2. Şu an kullanıyorum etkisi oluyor ama o kadar kısa sürede değil!

    YanıtlaSil
  3. denemeyi çok istediğim bir krem :)

    YanıtlaSil