L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ


Herkese merhabalaar !
Bugün sizlere kullandığım L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ dan bahsetmek istiyorum. Aslında bu yağı seven de sevmeyende bir o kadar fazla peki ya ben memnun kaldım mı beklentilerimi karşıladı bunlardan bahsetmek istiyorum.

L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ vaat ettikleri;

Değerli çiçek özlerinin eşsiz birleşimini sağlayan büyülü yapısıyla saç telini kusursuz bir dokuya dönüştürür. Saçlar beslenir ve mükemmel bir şekilde parlar. Loreal Elseve Mucize Saç Bakım Yağı (Extraordinary Oil) saçları beslemeyi, onarmayı, onları yumuşatarak kolay taranmasını ve ipeksi bir görünüm vermeyi vaat ediyor.

L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ


L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ hakkında görüşlerim ;

Öncelikle kullanımından bahsetmek istiyorum.Saçlarınızın ihtiyacına göre kullanımını değiştirebilirsiniz.İsterseniz saç serumu ,ister saç bakım maskesi,isterseniz fön öncesi saçı korumak amaçlı kullanabilirsiniz.Her saç tipine uygun olarak çeşitli çiçek özlerinden üretilmiştir. Boyalı saçlar için ayrıca satılan başka bir ürün bulunmaktadır.Saçlarım boyalı olmasına rağmen sarı kapaklı olanı tercih ettim. 

L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağı ben 3 aydır düzenli olarak fön öncesinde ve banyodan sonra olarak düzenli kullanıyorum genellikle banyodan önce unutuyorum. Saçlarım 3 ay öncesine göre gayet iyi durumda. Gözle görülür bir fark var ancak ilk kullanmaya başladığımda 2.haftalarda böyle saçımı ağırlaştırdığını , sertleştirdiğini düşünmüştüm iyi ki devam etmişim.Şimdi ise çok memnunum kırıklarıma kısa sürede veda eder miyim bilmiyorum? Ama saçıma bıraktığı o günlerce geçmeyen kokusu için bile alır kullanırım. Üstelik 1-2 damla kullanmak yeterli oluyor. Çok fazla gür bir saçım olmasına rağmen sadece 2 damla kullanıyorum.

Benim için hayat kurtarıcı etkisinden de bahsetmek gerekirse; elektriklenen ve kuruyan saçı nemlendirerek yatıştırmak.Diğer saç köpüklerine , şekillendiricilere gerek kalmıyor en sevdiğim özelliği ise kullanıldığı anda 1-2 dakika içerisinde tamamen emilmesi ve yağlı gibi durmaması.Bu özelliği benim favorim eğer benim gibi dalgalı ve gür saçlarınız varsa elektriklenme hayatınızda hep vardır . Bu yüzden denemeye değer buluyorum.Üstelik fiyatı da diğer saç bakım yağlarına kıyasla çok uygun ve her yerden bulabilirsiniz. 


Peki siz L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ dan memnun musunuz ? Merakla cevaplarınızı bekliyorum.
Sevgiler esen kalın :)



L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

11 yorum:

  1. değilim ya, ben hiç memnun değilim. çok övüldüğünü gördüğüm için avon argan yağlı serumum bitince almıştım ama avon'un yanına yaklaşamadı bence. ben bunun kokusunu ilk sıkışta bile hiç hissetmiyorum. elimde vıcık vıcık kalmasını ise hiç ama hiç sevmiyorum. bitirmek için uğraşıyorum ama bitmiyor da meret :/ biz uyuşamadık anlayacağın ama senin memnun olmana sevindim.

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ama saç tipiyle vede beklentiyle alakalı bir problem olabilir bende birçok ürün kullandım mesela bunda memnun kaldım . Aslında bundan sonra avonun argan yağ serumunu kullanmak istiyorum onu denemedim herkes onuda çok övüyor merak ettiğim bir ürün canım bundan sonra onu denemeyi düşünüyorum ama bitmiyor kısmı çok doğru :)

      Sil
  2. Saçlarım düz ve ince telli. Elektiriklenme sorunu yaşıyorum sürekli. Uğraşmaktan yoruldum. Alıp denekte fayda var sanıyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de eğer saç tipinizle uyum sağlarsa memnun kalacağınızdan eminim :)

      Sil
  3. Benim çok hoşuma giden bir ürün, saçımı yumuşacık yapıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vee kokusu bence süper tatlım :)

      Sil
    2. kokuyor mu ya gerçekten? ben neredeyse hiç koku almıyorum ki normalde kokulara karşı oldukça hassasımdır. dediğin gibi beklentiyle ilgili sanırım.

      Sil
    3. Bende tatlım sen avonunkini aşırı beğendin o yüzden benim düşüncem bu almadan bile açtğımda kokusuna hayan kalıp aldım :)

      Sil
    4. Kesinlikle kalıcı ve güzel bir kokusu olduğunu düşünüyorum ben de :)

      Sil
  4. Sizi takibe aldım , bana da bekliyorum. :) http://guldentavsiyeler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil