Mia Organical Cosmetics


Herkese merhabalar :)
Bugün sizlere doğal içerikli bir firmadan bahsetmek istiyorum ; Mia Organical Cosmetics. Öncelikle sizlere Mia Organical Cosmetics kimdir sorusunu yanıtlayarak yazıma başlıyorum. Mia Organical Cosmetics , COSMOS Standartlarının gerekliliklerini yerine getirdiği  ETKO tarafından onaylanan ve organik kozmetik ürün sertifikasına sahip güvenilir bir organik kozmetik ürün markasıdır.





Mia Organical Cosmetics ürünleri ;

*Temizleyici
*Tonik
*El Bakım kremi
*Gece Kremi
*Gündüz Kremi
*Şampuan
*Saç Kremi
*Argan Yağı
*Vücut Losyonu
*Ayak Bakım Kremi
*Saç ve vücut bakım serumu
*Göz Çevresi Bakım Kremi



Miaorganical Cosmetics ürünleri hakkında ;

Mia Organical Cosmetics ürünlerinden ilk olarak temizleyici hakkında ;arındırıcı, rahatlacı ve yaşlanma karşıtı olduğunu iddia ediyor. Ürünleri daha bir hafta gibi bir zamandır kullandığım için yaşlanma karşıtı olup olmadığı konusunda yorum yapmıyorum ancak rahatlatıcı ve arındırıcı bir etkisi olduğunu ilk kullanımda bile anlamınız oldukça mümkün !

Mia Organical Cosmetics ürünlerinden tonik ; ferahlatıcı, sıkılaştırıcı, yenileyici özelliklere sahip. Mia Organical Cosmetics tonik mersin ,gül ve kekik özsuları ile hazırlanmıştır. Mia Organical Cosmetics temizleyici uyguladıktan sonra kullanıyorum ve çok memnunum .

Mia Organical Cosmetics el bakım kremi;nemlendirici,koruyucu ve onarıcı özelliklere sahiptir. El bakım kremi benim için özellikle çok büyük önem taşıyor. Bu yüzden el kremleri konusunda en çok dikkat ettiğim özellik nemlendirme ve Mia Organical Cosmetics el bakım kremi bu konuda çok fazla başarılı.


* Mia Organical Cosmetics ürünleri ; GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm bileşenlerini içermez !



Mia Organical Cosmetics diğer ürünleri hakkında da kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım ve ayrıca bu ürünler hakkında sizlere bir de en yakın zaman da video çekeceğim. Bunun için şimdiden youtube kanalıma takibe almayı unutmayın :)

Mia Organical Cosmetics ürünleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak ve satın almak isterseniz linke tıklayarak ulaşabilirsiniz !

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

3 yorum:

  1. ayrıntılı yorumlarını da merak ediyorum canım :) iyi günlerde kulan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım bu hafta içinde Mia Organical Argan Yağlı Gündüz Bakım Kremi hakkında ayrıntılı yazımı paylaşmayı planlıyorum.

      Sil
  2. Güle güle kullan canım blogunu takibe aldım bende beklerim sevgiler http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil