Favori Nail Artlarım #Eylül




Herkese merhabalar
Bugünkü blog konumuz Eylül ayında sizlerle paylaştığım nail artlarım. Artık bir youtube kanalı açtığım için nail artlarımı blogum da anlatmıyorum. Bende sizlere yeni nail artlarımı paylaşmak ve sizin yorumlarınızı almak istiyorum. Bu yüzden bundan sonra her ay sonun da yaptığım nail artlar ve ojeler hakkında bir yazı hazırlayacağım. Paylaştığım videoları buraya ekleyeceğim. Eğer videolarım dan ilk siz haberdar olmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz. Umarım bu ay ki nail artlarımı beğenirsiniz.

Eylül ayında ilk olarak sizlerle paylaştığım çalışmalarımı aşağıya ekliyorum izlemeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Ayrıca kanalıma abone olarak bana destek olabilirsiniz !















Sizleri nail art paylaşımlarım için youtube kanalıma bekliyorum. Hala abone olmadıysanız linke tıklayarak abone olarak videolarım dan siz haberdar olabilirsiniz !

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

3 yorum:

  1. hepsine bayıldım yapamasam da izlemeyi çok seviyorum çok da güzel anlatıyorsun böyle devam canım :)

    YanıtlaSil
  2. Canım blogumda bir çekilişim var beklerim :)
    http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/2015/10/beyazbegonvil-ve-essence-ile-2-kisiye.html

    YanıtlaSil