Mediwell Dudak Bakım Kremleri

Mediwell Dudak Bakım Kremleri
Mediwell Dudak Bakım Kremleri

Herkese merhabalar!

Bugün sizlere Mediwell markasının bana tanıtım amaçlı gönderdiği , çok tatlı dudak bakım kremlerinden bahsetmek istiyorum.Dudak bakım kremi kullanmak çok önemlidir çünkü cildimiz gibi dudaklarımızı da yaz gelince güneşten, kış gelince de soğuktan korumamız gerekir. Dudaklarınızı korumazsanız ve bakım yapmazsanız çatlaklar oluşur ve ruj sürdüğünüzde bile hoş bir görüntü yerine çizgi çizgi dudak görünümü oluşur ve benim dudaklarım çok hassas bir yapıya sahip olduğu için bakım yapmam şart. Bu yüzden düzenli olarak dudak bakım kremi kullanmak gerekir.

Piyasada renk renk çeşit çeşit dudak bakım kremleri mevcut. Ancak bir çoğu sadece koku ve anlık yumuşatma sağlıyor.Bu yüzden bizde en iyi dudak bakım kremini bulana kadar bir sürü dudak bakım kremi denemek zorunda kalıyoruz.Bende bu güne kadar Vaseline ve nivea dudak bakım kremlerinden memnun kalmıştım ta ki Mediwell dudak bakım ürünleriyle tanışıncağa kadar... Bu dudak bakım kremlerine bayıldım .Özellikle çilekli olanı açık ara favorim :) 

" Mediwell Dudak Bakım Kremin vaatlerinden bahsetmek gerekirse;

  • Mediwell Dudak Bakım Kremi, özel bitkisel içerikli formülü ile çatlamış ve yıpranmış dudaklarınıza sağlıklı bir görünüm kazandırır. Her mevsim bakıma ve korumaya muhtaç olan dudaklarınızı yazın güneşin yakıcı etkisinden, kışın ise soğuğun yıpratıcı etkisinden özenle korur.  "
Mediwell Dudak Bakım Kremleri


Mediwell Dudak Bakım Kremlerinin 4 çeşiti bulunuyor;
*Stawbery (Çilekli)
*Tutti frutti
*Muz 
*Kavun










Mediwell Dudak bakım kremi hakkındaki görüşlerim ; bitkisel içerikli olmasından başta bir artı alıyor ,ilk kullanımdan itibaren bir yumuşatma ve dudakları pürüzsüzleştirme etkisi gözlenebiliyor.Her çeşidin kokusu ayrı bir güzel ve kokuları sürdüğünüz an hissedebiliyorsunuz ama öyle aşırı ağır kokuları yok. Mediwell dudak bakım kremleri daha sağlıklı dudaklara ulaşmayı kolaylaştırdığı doğrudur.

Mediwell Dudak bakım kreminin benim için eksi yönleri ; kavanozlu olmasını hijyenik bulmuyorum çünkü dışarıda elim pis mi temiz mi hatırlamadan direk sürmek istiyorsunuz ve uçuk gibi problemler yaşamanız mümkün olabilir.Birde içecek ve yemekten sonra hiçbir şey kalmıyor tazelemek gerekiyor buda ne kadar eksi bir yön bilmiyorum.

Mediwell Dudak Bakım Kremleri


Mediwell dudak bakım kremlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz.Bu tatlı dudak bakım kremini denediniz  mi hakkında neler düşünüyorsunuz merak ediyorum? Yorumlarını bekliyorum.
Sevgiler ,esen kalın..





Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. Çok güzeller ya her yerde görüyorum ve minik kutuları ile beni cezbediyorlar ama bir türlü almak kısmet olmadı güle güle kullan canım:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım gerçekten çok tatlılar :)

      Sil
  2. Benim deneme fırsatım olmadı ama çok tatllı görünüyorlar. Güle güle kullan canım ^^

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil