Avon Ideal Flawless CC Krem

Avon Ideal Flawless CC Krem



Herkese merhaba ! Bugün sizlere  Avon Ideal Flawless CC Krem hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım.Yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum artık yorumları paylaşma vakti geldiğini düşünüyorum bu ürün hakkında sizlerinde fikirlerini ve favori cc kremlerini merak ediyorum.

Avon CC krem (ideal flawless cc colour corrector cream) düzeltir ,korur ve mükemmelleştirme vaatlerinde bulunuyor. 
Avon cc krem düzeltir ;  Cildimizde ki koyu renk, halkalar ve cilt lekelerini düzeltme özelliği bana kalırsa uzun kullanımda fark edilebilecek bir etki yaratabilir ama bende öyle lekeler falan bulunmadığı için bu konuda görüşlerim yok.Ancak cilt lekelerini cc kremin düzeltmesini beklemeyi doğru bulmuyorum.

Avon cc krem korur ;İçerinde ki 50 spf sayesinde yüzünüze öncesinde güneş kremi kullanmanıza gerek kalmıyor, içeriğindeki yeşil çay özleriyle güneş ve diğer etkilere karşı koruyor.Sıcak yaz aylarında UV/UVB cildimizi korumak çok önemli özellikle bu dönemlerde tercih etmeliyiz.Bence bu sıcak havalarda denemeye değer bir ürün.

Avon cc krem mükemmelleştir ;Meyan kökü , A,C ve E vitaminleri içerir .Bana kalırsa çok fazla bir kapatıcılığı yok İçindeki ufak simler ve hafif kapatıcılığıyla cildi yaz aylarında yormuyor ve tercih sebebi oluyor . Ben genelde bb kremden sonra bile pudra uygularım ancak Avon cc krem den sonra pudra uygulamaya gerek duymuyorum.duymuyorum. Kalıcılığı ise rahat 6 saat gidiyor. Benim cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon vermedi . Sivilce yapmadığı için bu ürünü uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.

 Avon Ideal Flawless CC Krem Uygulaması




Sizinde bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum benimle paylaşmayı unutmayın . Sevgiler esen kalın ...



Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

8 yorum:

  1. Bunun testerı geçmişti elime ama oldukça koyu renkti katalogdan renk seçme konusu oldukça sıkıntılı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlim evet renk secmek zor oluyor ama ben çok açık tenli değilim buğday tenliyim ve nude kullanıyorum tam benim rengim belki sana fikir verebilir ..

      Sil
  2. Kapatacılığı iyi gibi gözüküyor şans verilebilir paylaşım için teşekkürler canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok severek kullanıyorum bu ürünü...
    Hatta yazısını yazmıştım.
    Aman aman renk vermese de sadece güneş kremi niyetine bile kullanılabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum güneş kremi niyetine bile kullanılabilir benim için yazın beni daraltmasın favorim olsun :))

      Sil
  4. bir de bunun fondötenini dene. tek kelime ile mükemmel =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım hayatımda fondöten kullanmadım bunun fondötenini çok merak ettim şuan :) Teşekkür ederim tatlimm =)

      Sil