Yıldız Nailart

Yıldız Nailart

 Herkese merhabalar !
Bugün sizlere baskı plakamla ilk deneyimim olan nailartı paylaşmak istiyorum. Baskı plakası kullanırken nelere dikkat etmeliyiz ? Baskı plakası kullanmanın püf noktaları neler? Hepsi bu yazıda sizleri bekliyor :) Ayrıca artık #madamojenailart etiketiyle yaptığınız oje ve nailartların fotoğraflarını paylaşabilirsiniz. 


yıldız NailartYıldız Nailart için Kullandığım Ojeler:

*Gabrini 302 beyaz
*Gabrini 336 siyah
*Rimmel Base Coat ( Nail Nurse )
*Avon Top Coat






Yıldız Nailart 'ın Yapılışı:

Nailartımızın yapılışı için uyguladığım adımlara geçelim. Yıldız Nailart için ben ilk olarak baz oje uyguluyorum baz olarak ise ; Rimmel London 14 günlük bakım ojesini kullanıyorum. Daha sonra zemin rengi olan Gabrini 302 nolu beyaz ojeyi uyguluyoruz.Ve tam olarak kuruması için bekliyoruz. Daha sonra plakamızdan şekli alarak tırnağımıza uyguluyoruz.Bu adımda biraz hızlı davranmak gerekiyor.Ve aşağıda belirttiğim püf noktaları uygulamanızda yarar var. Diğer türlü Yıldız Nailart da yıldız şekilleri tam olarak çıkmayabilir. Son olarak top coat ojesi uyguluyoruz ve renkler daha canlı olarak gzüküyor.Yıldız Nailart Avon top coat ojeyi uyguladım. Siz istediğiniz bir top coat ojeyi uygulayabilirsiniz.Ya da şeffaf (renksiz) olan oje kullanabilirsiniz.

Yıldız Nailart

Baskı Plakası Kullanmanın Püf Noktaları:

Bugünkü ojemizin yapılışı çok basit sadece önemli olan plakamız dan tam deseni alabilmek.
Bunun için ise püf noktalar;
*İlk olarak ojeyi bol sürmemek ,şeklin başına bir çizgi olarak çekip sıyırdığımızda tüm şeklin içine ince bir tabaka olarak ojemiz dağılıyor.
*İkinci önemli nokta ise kurumadan iyice bastırarak şekli alabilmek.
*Üçüncü püf nokta ise tırnağımıza şekli tam olarak bozmadan sağdan sola doğru bastırarak şekli verebilmek.


Yıldız Nailart

Yıldız Nailart
 beğendiyseniz hemen deneyin ve denediğiniz nailartlara beni etiketlemeyi unutmayın. Yaptığınız nailartları #madamojenailart etiketine paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız fotoğrafa beni etiketlemeyi de unutmayın :)
Instagram kullanıcı adım: @madamojeli . Beni @madamojeli olarak aratarak bulabilirsiniz. Ya da linke tıklayarak profilime bakabilirsiniz. Sadece oje ve nailart paylaşımlarım için #madamoje etiketine bakabilirsiniz. Nailart konusunda sorularınızı yorum olarak atmayı unutmayın !



Yıldız Nailart beğendiniz mi ya da tavsiyeleriniz var mı? Lütfen yorum yapmayı unutmayın ! Yorumlarınız benim için çok önemli unutmayın :)


Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

1 yorum:

  1. çok hoş görünüyor tırnaklar gerçekten çok beğendim :)

    YanıtlaSil