Sonbahar Favori Ojeleri ve Nail art

Sonbahar Favori Ojeleri ve Nail art

Herkese merhabalar!

Sonbahar mevsiminde bu sene güzellik trendi, 90’lardan esinleniyor ve 60’lara modern bir hava katıyor. Güzellik evreni bu sezon geçmişe ait ama gelecek kokan kendi yeni dönemini yaratıyor.Sonbahar favori ojelerine geçmeden önce bu sezon tırnaklar, kısa ve yuvarlak törpülenerek modern, şehirli kadına yakışır bir görünüme sahip olacak. Mavi ve soğuk tonda ojeler sezonun öne çıkan trendi olarak dikkat çekiyor. 


Sizlere sonbahar favori güzellik trendine uyum sağlayan 10 favori ojemi seçtim. Ve tabii ki Hoş Geldin Sonbahar adlı bir nail art yaptım videomu youtube kanalım dan izlemeyi unutmayın .

Sonbahar Favori Ojeleri;


  • Golden Rose 231 :  
Sonbahar ojelerine en çok yakışan lacivert ! Bu lacivert rengi tam elde etmek için maalesef 2 kat uygulamak şart ! Ojenin kuruması normal , 2 kat uygulama da bile çabuk kuruyor diyebilirim.





    Sonbahar Favori Ojeleri ve Nail art
  • Golden Rose  112:
Kahve tonlarında elime en çok yakıştırdığım oje bu diyebiliriz , buğday ve beyaz tenlilere tam da bu renk kahveyi seçmeliler. Ojemizin kuruması normal ,ben 2 kat uyguladım ancak tek katta da rengi çok güzel bir şekilde gösterdi. Her kıyafete uuyum sağlayabilecek çok hoş bir kahve :)



  • Golden Rose 151: 
Sonbahar deyince aklımıza gelen o meşhur yeşil budur! Trend renklerinden olduğu için çok severek kullanıyorum. Bu markanın ojeleri kuruma hızı olarak normal , opaklık konusunda tek katta gerçekten çok başarılı bir oje.




  • Golden Rose 59: 
Vee sıra geldi her mevsimin trendi ,her tene uygun olan renge ; Kırmızı oje . Çok severek kullandığım kırmızı ojelerim den birisi. Bunu seçmek çok zor oldu , elimde çok kırmızı oje var. Golden Rose 59 numarayı seçmemin sebebi her tene uygun olan kırmzı olmasıdır. Ojemizin kuruma hızı normal ve , 2 kat uygulamak şart !


  • Flormar Satin Matte GS06 : 
Flormar Satin Matte Serisine bayılıyorum bu yüzden sizlere bu seriden 2 renk seçtim. Sonbaharda yaprakların dönüştüğü renklerden ilham alan , sarı simleri bulanan mat bir oje .Satin matte serisi ilk katta rengi çok güzel veriyor. Kuruması biraz yavaş gibi yani gece sürdünüz , yastık izi olabilecek ojelerden .Buna dikkkat !



  • Flormar Satin Matte GS13: 
Flormar Satin Matte serisinden seçtiğim diğer bir renk ise Orchid. Çok canlı bir mor renk ama içindeki yanılsamalar sayesinde sonbahar ojesi diyebiliriz diye düşündüm :)


  • Flormar Nail Enamel 352: 
Sonbahar da olmazsa olmaz dedirten oje ! Tabii ki de Bordo. Muhteşem bir bordo tonu . İlk katta istenilen bordo rengi veriyor ama ben biraz daha koyu kullanmayı sevdiğim için 2 kat uyguluyorum.Kuruma hızı bu serideki diğer ojeler den çok çok hızlı !



  • Flormar  Matte M02: 
Siyah olmadan bir mevsim geçmez benim için sizin içinde öyleyse bu sonbahar mat siyah tercih edelim ! İlk katta istenilen opaklık sağlanıyor.Kuruma hızı çok çok hızlı , gayet bu konuda başarılı. En çok severek kullandığım siyah ojem diyebilirim.

  • Cecile 10: 
Gül kurusu rengine benzettiğim için favorilerime eklediğim bu oje ilk katta inanılmaz başarılı . Kuruması gayet hızlı bu markanın bazı ojeleri problemli ama bende ki rengi gayet başarılı.




  • Note 12 Rose Nude: 
Sonbahar da tabii ki nude renkler süreceğiz illa ki koyu renkler olmak zorunda değil ! Nude ojelerde daha çok pembeye yakın olanları tercih etmemiz gerekiyor. Note ojeleri gerçekten çok iyi , opaklığı ,kuruma hızı gayet başarılı . 




Benim sizler için sonbahar trendine uygun seçtiğim 10 favori ojem böyle .Sizler de bana favori sonbahar ojeleriniz hakkında yorum yazmayı unutmayın ! Sizlere tavsiyem ise base coat uygulamadan bu koyu renkleri sakın denemeyin ! Ojeyi çıkardığınız da kalıntılar ve sarı renk görmek istemiyorsanız tabii :) Youtube kanalıma abone olarak yaptığım nail artlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz...

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın !
Sevgiler ,esen kalın...

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

3 yorum:

  1. ojelerin renklerine bayıldım 1-2 tanesini almayı düşünüyorum:) nail at deneeceğim umarım başarılı olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarılı olacağından eminim , danışmak istediğin bir şey olursa mesajlarını bekliyorum :)

      Sil
    2. harikaa bir paylaşım olmuş:)

      Sil