Pembeli Morlu Nailart

Pembeli Morlu Nailart

Herkese merhabalar =)
 Bugün sizlerle pembeli morlu bir nailart paylaşmak istiyorum. Yaz aylarında yaz nailartlari paylaşmaya özen gösteriyorum.Ve yazın tatilin tadını rahat çıkarabilmek adına yapımı çok basit olan bu nailartı tercih edebilirsiniz.Ben tek parmağıma yaptım ancak siz tercihinize göre değiştirerek ,başka renkler kullanarak da yapabilirsiniz. Pembeli Morlu Nailart 'ımı hemen anlatmadan önce bugün sizlere yaz ojesi önerisi yapacağım. Daha sonra Pembeli Morlu Nailart için kullandığım ojeleri ve yapılışını detaylarıyla sizlere anlatacağım. Sorularınızı bana yorum olarak yazabilirsiniz. 

Pembeli Morlu Nailart
Flormar 409


Flormar 409 numaralı oje de tırnaklara yazın geldiğini hatırlatan bir renge sahip.Rengi çok sevdiğim için Pembeli Morlu Nailart yapımından önce yazımda bu renge de yer vermek istedim. Flormar 409 numaralı ojenin tırnaklarım da duruşu yanda ki fotoğraftaki gibidir. Sizce de tam yaz rengi değil midir ?






Pembeli Morlu Nailart



Pembeli Morlu Nailart da Kullanılan Ojeler:

* Gabrini302
*Gabrini 307
*Gabrini 365
*Flormar 393
*Nailart zikzak bandı 




Pembeli Morlu Nailart 'ın Yapılışı :

Pembeli Morlu Nailart
Pembeli Morlu Nailart yapılışına geçelim.Yüzük parmağımdaki nailartla anlatmaya başlıyorum.İlk olarak zemin rengi olarak beyaz ojemizi sürüyoruz.Tam kurumasına dikkat ediyoruz yoksa bantla birlikte oje alttan gelebilir.Bu yüzden Pembeli Morlu Nailart püf noktası beyaz ojenin tam kuruması .Daha sonra bantlarımızı eşit aralıklarla yapıştırıyoruz.Tırnağımızın yarısını pembe diğer yarısını mor ojemizi uyguluyoruz ve oje kurumadan bantları bir cımbız yardımıyla çıkarıyoruz.

Şimdi ise sırayla ilk olarak işaret parmağımıza Gabrini 307 numaralı ojeyi 2 kat olarak uyguluyoruz.Yüzük parmağı için flormar 393(red in silver) rengini 3 kat uyguladım .Son olarak sıradaki parmağımıza Gabrini 365 numaralı ojeyi 2 kat uyguluyoruz.

Ve Pembeli Morlu Nailart yapımı bu kadar kolay. Pembeli Morlu Nailart başka bir bantla da yapabilirsiniz illa ki desenli bandınızın olması gerekmiyor.

Pembeli Morlu Nailart beğendiyseniz hemen deneyin ve denediğiniz nailartlara beni etiketlemeyi unutmayın. Yaptığınız nailartları #madamojenailart etiketine paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız fotoğrafa beni etiketlemeyi de unutmayın :)
Instagram kullanıcı adım: @madamojeli . Beni @madamojeli olarak aratarak bulabilirsiniz. Ya da linke tıklayarak profilime bakabilirsiniz. Sadece oje ve nailart paylaşımlarım için #madamoje etiketine bakabilirsiniz. Nailart konusunda sorularınızı yorum olarak atmayı unutmayın !

Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler ,esen kalın..

Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. Vaoov yine çok güzel olmuş, bayıldım *-* :)

    YanıtlaSil
  2. Valla instagramda da gördüm, Goldenrose repost etmişti, bayıldım, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim , bende repost olunca çok şaşırdım hiç beklemiyordum :)

      Sil