Pastel Nude Serisi Yeni Favorilerim






Evet sizlere yine bir nude oje ile merhaba diyorum . Nude serisine bayıldım ki ben açık renk ojelerden pek hoşlanmazdım. Ama şuan bu ojelerle aşk yaşıyorum .Sürümü kuruması çok iyi . Sadece ben 2 kat sürmekten yanayım diğer türlü altına baz uygulasanız bile istenilen tam sonucu veremiyor. Hastalığım hala geçmediği için bloguma vakit ayıramıyorum kısa kısa yazılarla ojelerimle buluşturuyorum .Bugün nude serisi camel rengini uyguladım. Hoşçakalın sevgiler :) 
*****







Madamoje

Merhabalar ben Ayşe :) Uzun zamandır sizlerle tarafsız bir şekilde kendi yorumlarımı paylaşıyorum bu sitedeki tüm bilgiler benim düşüncelerimi yansıtıyor. Sizlerde benimle görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz ve bana destek olmak isterseniz sayfadaki reklamlara tıklayabilirsiniz :)

6 yorum:

  1. Bu seride favorilerim, Grege, Blush, Buff.. Stone de var onu henüz denemedim ama rengi onunda çok hoş, göz at derim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pekii tatlım zaten hedefim tüm bu seriyi almak ancak yaşadığım yerde bulamıyorum bende merkeze gittiğimde bulduğum renkleri alarak tamamlamayı düşünüyorum , renk önerileri için teşekkürler önceliği onlara verdim :)

      Sil
  2. Allahım, çok güzeller! ^o^ Nude serisini ben de çok seviyorum. Renkleri çok zarif. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım ya bende bayıldım bu seriye bayıldım :)

      Sil
  3. bence tırnakların daha güzelmiş :) oje renk seçimide öyle tabi :) Bloğunu takipteyim Sevgilerimle ( http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım :) Nude ojelere bu ara merak saldım bunca yıl neden kullanmadığımı bilmiyorum :)

      Sil